Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

1 şi 2 Mai, cu spectacole şi distracţie în aer liber

Pentru mini-vacanţa de 1 Mai, autorităţile publice locale au pregătit un program pentru brăilenii care rămân acasă în această perioadă. Astfel, Primăria Municipiului, Consiliul Judeţean, Casa de Cultură a Municipiului Brăila şi Şcoala Populară de Arte Vespasian Lungu vă invită la câteva evenimente în aer liber.
Vineri, 1 Mai, copiii din Centrul Multifuncţional din cartierul Lacu Dulce vor desena pe asfalt şi vor avea diverse concursuri în parcul din zona ANL-urilor. Activitatea este programată între orele 10.00 şi 12.00. Spre seară, în Grădina Publică, artiştii Şcolii Populare de Arte "Vespasian Lungu" vor susţine un spectacol de muzică populară, în intervalul orar 17.00 - 18.00, iar de la 18.00 Fanfara Muzicii Militare a Garnizoanei Brăila va concerta tot în Grădina Mare.
Sâmbătă seara, brăilenii pot alege între Parcul Monument şi Grădina Publică. În Parcul Monument, va avea loc un spectacol de muzică şi dansuri susţinut de elevi ai Palatului Copiilor Brăila, de la ora 18.00, iar în Grădina Publică, de la ora 17.00, artiştii Şcolii Populare "Vespasian Lungu" vor susţine un spectacol de muzică populară. Începând cu ora 18.00, Orchestra de Suflători Ivanovici ai Asociaţiei "Voces Concordiae" va concerta tot în Grădina Mare.

 
Categorie articol: 

Comentarii