Mergi la conţinutul principal

„Rapsodie în doi” în Sala Mare a Teatrului

• spectacolul se va juca duminică, 4 octombrie, de la ora 18.00

 

Duminică, 4 octombrie, de la ora 18,00, în Sala Mare a Teatrului „Maria Filotti” se va juca „RAPSODIE ÎN DOI”, un spectacol coupe din dramaturgia  lui Teodor Mazilu, creaţie colectivă a trupei de actori brăileni, sub coordonarea şi regia managerului Lucian Sabados.

Cea de-a doua premieră din proiectul TMF ESTIVAL este compusă din textele “Frumos e în septembrie la Veneţia” de Teodor Mazilu şi un colaj de cinci scene din faimoasa comedie a aceluiaşi autor. Distribuţia acestui spectacol, în ordinea intrării în scenă este următoarea: Liviu Pintileasa, Ramona Gîngă, Emilian Oprea, Mihaela Trofimov, Corina Borş, Silviu Debu şi Narcisa Novac.

“RAPSODIE îN DOI” este o creaţie colectivă a trupei de actori coordonată regizoral şi scenografic de Lucian Sabados, pe muzica originală interpretată live de Cornel Cristei la pian şi actriţa Wanessa Radu - voce, iar scenografia este semnată de Carmen Rus şi Mariana Bogdan.

Reamintim că, potrivit informaţiilor furnizate de conducerea Teatrului „Maria Filotti”, spectacolele vor avea loc în condiţii speciale, cu distanţare fizică, ţinând cont cu stricteţe de măsurile de prevenire a efectelor infectării cu virusul SARS-COV 2.

Accesul spectatorilor se va face pe la intrarea în Sala Studio, din strada Mihai Eminescu, iar ieşirea se va face pe la intrarea principală în teatru, din Piaţa Traian. Accesul publicului se va face pe secvenţe, pentru a nu se crea aglomeraţie, începând cu 50 de minute înainte de ora spectacolului. Ora de acces va fi trecută pe fiecare bilet, iar rugămintea conducerii Teatrului este ca ora înscrisă pe bilet să fie respectată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro