Mergi la conţinutul principal

„Domnul Dragnea poate să fie ce vrea în ţara asta"

Liviu Dragnea poate să fie „ce vrea domnia sa", inclusiv prim-ministru. Cuvintele aparţin preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan. El a arătat că România are nevoie de un guvern responsabil, condus de un social-democrat.
„Domnul Dragnea poate să fie ce vrea domnia sa în ţara asta, pentru că e un politician pregătit, dar nu asta discutăm în acest moment (declaraţia a fost făcută ieri, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, n.red.). România are nevoie de un guvern responsabil, care este capabil să rezolve problemele românilor şi să facă în continuare fapte bune pentru români, pentru că dreapta n-a făcut nimic niciodată", a spus şeful PSD Vrancea.

În prima sa luare de poziţie după scrutinul de duminică, preşedintele Klaus Iohannis a declarat că este discutabilă alegerea unor persoane cu probleme penale, menţionând că România este „foarte departe de momentul în care toată lumea înţelege de ce este important să fie o clasă politica curată". „Am fost întrebat de ce este posibil în România să fie alese persoane care au probleme cu legea. Am explicat că procesul de combatere a corupţiei în România este unul dureros care este în curs. Suntem, încă, foarte departe de momentul în care toată lumea înţelege de ce este important să avem o clasă politică curată şi în continuare cred că asta este o obligaţie de-a mea să insist pe importanţa schimbării clasei politice. Ori, la modul să o luăm pe asta şi să scoatem alta din sertar, nu se poate aşa ceva, ci să insist pe curăţenia clasei politice", a declarat Iohannis.

Şi preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu, a afirmat că realegerea în funcţii a unor primari care au probleme cu justiţia nu este un lucru normal. „Mie nu mi se pare o normalitate să fie votaţi astfel de oameni, chiar dacă operează prezumţia de nevinovăţie în ceea ce îi priveşte, până la momentul pronunţării unei hotărâri de condamnare", a spus Livia Stanciu.
Întrebată dacă votul de duminică a demonstrat o lipsă de încredere în activitatea justiţiei, Livia Stanciu spune că nu crede acest lucru, dar „poate să demonstreze altceva".

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro