Mergi la conţinutul principal

„Dar din dar ne deșteptăm”! Campanie de donații de tablete și laptopuri pentru elevi

* acțiunea este inițiată de Asociația ”Coloreria”, iar donațiile vor ajunge la copiii din Unirea, Tudor Vladimirescu și Lacu Sărat

 

 

 

”Dar din dar ne deșteptăm”. Pornind de la vorbele lui Victor Hugo – ”Un copil pe care îl educăm este un copil pe care îl câștigăm”, Asociația ”Coloreria” din Brăila s-a hotărât să facă pași concreți pentru a-i ajuta pe elevii care în această perioadă nu au posibilitatea de a participa la lecțiile online. Astfel, ”Coloreria” a demarat o nouă campanie de donații, de data aceasta sub formă de laptop-uri și tablete, care vor ajunge direct la copii din clasele primare din satele Unirea, Tudor Vladimirescu și Lacul Sărat.

”Laptopul tău vechi poate fi comoara unui copil de 7-11 ani, care va avea posibilitatea să își depășească condiția, nerămânând în urmă cu studiile, într-un sistem educațional care îi condamnă pe cei fără posibilități. Drept urmare, dacă ai un laptop vechi pe care nu îl mai folosești, care are defecte minore, ce poate fi reparat ușor, pe care vrei să îl donezi, te rugăm să ne scrii. Noi le vom repara, le vom curăța, le vom reinstala Windowsul și cele necesare și le vom da copiilor”, susțin organizatorii campaniei.

Detalii despre campania inițiată de Asociația ”Coloreria” găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului ”Dar din dar ne deșteptăm”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro