Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

STOP CONCURS! Giorgian Guțoi este câștigătorul invitației duble la concertul tribut Pink Floyd

UPDATE: În urma tragerii la sorți, Giorgian Guțoi este câștigătorul concursului ce a avut drept miză o invitație dublă la concertul tribut Pink Floyd de vineri, de la Hard Rock Cafe. Giorgian este brăilean, dar stabilit în București și va merge la concert însoțit de viitoarea soție. De fapt, cea care i-a înscris în concurs este mama lui Giorgian, care a vrut să le ofere o surpiză pentru acest weekend, în special viitoarei nurori care este fan Pink Floyd.

Le dorim distracție maximă și o seară de neuitat!

 

”Obiectiv” scoate la bătaie o invitație dublă la concertul Tribut Pink Floyd cu Speak Floyd de la Hard Rock Cafe

* evenimentul are loc vineri, 14 septembrie, ora 22:30* intră în concurs și ai șansa să vezi live un show extraordinar de sunet și lumini cu SPEAK FLOYD, trupa românească tribut Pink Floyd 

 

Obiectiv – Vocea Brăilei” și BestMusic Live Concerts vă invită la Hard Rock Cafe (Bucureşti, Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herăstrău), vineri, 14 septembrie, începând cu ora 22:30, la un concert extraordinar cu SPEAK FLOYD, trupa românească tribut Pink Floyd. 

Membrii turpei Speak Floyd reușesc să recreeze atmosfera psihedelică și să amintească publicului de piese care au dominat topurile nu doar prin muzică ci și prin versurile filozofice. Membrii trupei: DUDU ISABEL-vocals, SANDY DEAC- keyboards, vocals, acoustic & electric guitars, KOVACS "Kovi" LASZLO - electric &  acoustic guitars, RĂZVAN ROTIS- drums & percussion, TUDOR POP- bass, EDI RAITĂ - keyboards,vocals, GENȚIANĂ -lead & backing vocals, LAZĂR RUDY - saxophone, se adresează iubitorilor de rock progresiv de cea mai bună calitate, dar și celor care descoperă abia acum misterul Pink Floyd.

Formația Speak Floyd s-a înființat în ianuarie 2010 la Cluj, având în componență muzicieni cu experiență și care din pasiune pentru muzica formației Pink Floyd au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspirație și de mare succes în rândul ascultătorilor de muzică de calitate din România.

Prestațiile de excepție pe care le realizează membrii formației Speak Floyd când apar pe scenă, atenția și seriozitatea cu care abordează fiecare piesă, precum și proiectele de viitor la care lucrează membrii grupului fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize de care sperăm să se poată bucură cât mai mulți iubitori de muzică bună din România și de ce nu, și din alte țări.

 

Concurs ”Obiectiv”

 

”Obiectiv – Vocea Brăilei” scoate la bătaie pentru acest concert o invitație dublă. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în concurs și să răspunzi la întrebarea: ”În ce an  s-a înființat formația Speak Floyd?”.

Cum te înscrii? SIMPLU. Trimite până miercuri, 12 septembrie, ora 18.00, un email cu numele tău și numarul de telefon și răspunsul la întrebare, la adresa: concurs@obiectivbr.ro cu titlul: CONCURS Tribut Pink Floyd și gata.

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți cu ajutorul Random.org.

Mult succes!

 

Vino la Hard Rock Cafe!

 

De precizat că bilete se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro. Prețurile sunt următoarele: VIP - 59 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri); Acces General - 49 de lei, cu loc la masă în salș; Fără loc - 49 de lei.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Șoseaua Kiseleff, nr. 32 
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.
Categorie articol: 

Comentarii