Mergi la conţinutul principal

”Nu sunt tabere și dispute în PNL Brăila!”. Deputații Varga și Ioniță anunță susținerea lor totală pentru Boboc și Căparariu

* cei doi parlamentari liberali, Vasile Varga și Antoneta Ioniță, au dorit să transmită public că, în ciuda zvonurilor lansate de adversarii politici, nu există tabere și dispute în PNL Brăila, doar discuții * cei doi și-au anunțat susținerea totală pentru Cătălin Boboc la președinția CJ Brăila și pentru Lucian Căprariu (Brăila Nouă) la Primăria Municipiului

 

 

 

Parlamentarii PNL Brăila Vasile Varga și Antoneta Ioniță au dorit să clarifice anumite zvonuri apărute în spațiul public, potrivit cărora ar exista tabere și dispute în interiorul partidului, privind candidații la alegerile locale. Cei doi au emis un comunicat de presă în acest sens, subliniind că PNL-iștii brăileni vor să ”trimită PSD acasă, după o guvernare dezastruoasă”, astfel că nu își pierd vremea cu dispute interne. Potrivit celor doi, membrii și conducerea PNL Brăila sunt preocupați, în această perioadă, de impunerea unui program de guvernare locală pentru Primăria și Consiliul Județean Brăila și nu se țin de scandaluri interne, așa cum încearcă adversarii politici să transmită.

”La PNL, lucrurile sunt clare: avem un candidat la Consiliul Județean, pe Cătălin Boboc, avem un candidat la Primăria Brăila, pe Lucian Căprariu, avem un proiect de județ și unul de municipiu și suntem conștienți că avem prima șansă să câștigăm la Brăila, să trimitem acasă PSD, partid care nu a făcut nimic pentru Brăila! Suntem alături de Cătălin Boboc și există o mare determinare în interiorul PNL, printre membri și susținători, să câștigăm și să facem ceea ce trebuie pentru oameni și pentru comunități! Ne dorim ca oamenii să înțeleagă că liberalii au, istoric vorbind, o vocație de constructori și că, așa cum au făcut România Mare, vor reda Brăilei și brăilenilor mândria pe care au pierdut-o”, a declarat Ioniță.

La rândul său, deputatul liberal Vasile Varga consideră că se încearcă deturnarea atenției de la lucrurile de fond, de la propunerea liberală serioasă de a dezvolta în mod real orașul și județul, către lucruri mărunte și fără substanță.

”În ultima perioadă, au tot apărut în spațiul public informații despre tabere, dispute, scandaluri, în interiorul PNL. Să fim serioși: la PNL sunt discuții în interior de când există partidul! Așa sunt liberalii și este normal să fie așa, pentru că democrația înseamnă dezbatere. Dar asta nu înseamnă scandal și tabere! Cătălin Boboc are toată susținerea noastră pentru candidatura la președinția Consiliului Județean Brăila, pentru că toți ne-am săturat de minciuni și de jumătățile de măsură care au dus Brăila în topul celor mai sărace și îmbătrânite județe din România. Cătălin Boboc a demonstrat, cât timp a fost prefect, că este un om de acțiune și echilibrat și a gestionat cu foarte multă înțelepciune și eficiență starea de urgență și de alertă din această pandemie. Repet, ca să se înțeleagă bine: are toată susținerea noastră, a oamenilor din interiorul PNL!”, a afirmat Varga.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro