Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

”Minunea” a trecut repede. După o zi fără cazuri noi, la Brăila s-au înregistrat alte 12 infectări Covid

* joi, la nivelul județului Brăila au fost confirmate 255 de cazuri, dintre care 60 mai sunt internate * în ziua anterioară, numărul celor infectați era de 243 * numărul decedaților este tot 12, din care 9 brăileni și 3 gălățeni

 

 

 

Noi creșteri ale cazurilor Covid la Brăila. Alte 12 persoane au fost confirmate pozitiv, printre acestea fiind și un angajat al Penitenciarului Brăila. Dacă miercuri numărul bolnavilor era același ca și în ziua precedentă, adică 243, plus cele 12 persoane decedate, joi s-a ajuns la 255 de cazuri. Numărul decedaților a rămas același.

Potrivit informațiilor transmise de Prefectura Brăila, joi, la nivelul judetului Braila erau confirmate 255 de cazuri, dintre care 60 mai erau internate ( 12 cazuri în plus față de miercuri). De asemenea, la Spitalul Județean de Urgență Brăila au fost inregistrate 12 decese ( 9 Brăila, 3 Galați). În ceea ce privește solicitarea legată de numărul pacienților externați la cerere, ca urmare a deciziei Curții Constituționale a României, potrivit datelor furnizate de reprezentanții celor 3 unități spitalicești din Brăila, este vorba despre 13 pacienți în total, care au solicitat să se externeze înaintea împlinirii celor 10 zile de spitalizare”, au comunicat reprezentanții Prefecturii Brăila.

 
Categorie articol: 

Comentarii