Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mai au nevoie de 5.200 lei: New Lil Style, ultimul pas spre America

* vineri, 20 iulie, ora 19:30, la Sunrise Marina, LIL MOTIONS DANCE SCHOOL va organiza un spectacol în cadrul căruia brăilenii pot dona bani, astfel ca micuții din trupa New Lil Style să poată participa la World Hip Hop Dance Championship  Phoenix, Arizona 

 

 

Micuții de la New Lil Style se pregătesc pentru plecarea în America. Chiar dacă sunt de puțin timp o trupă, pasiunea pentru dans i-a făcut pe cei șapte copii să ocupe locul 3 la România Hip Hop Dance Championship de la Oradea, loc ce le permite să reprezinte Brăila și România la cel mai mare campionat de hip hop din lume: World Hip Hop Dance Championship în Phoenix, Arizona (5-11 august).

Pentru a putea trăi visul american și a concura cu cei mai buni din lume, trupa New LiL Style are nevoie de sprijin, de aceea ei organizează un spectacol de dans, unde oamenii pot veni să doneze bani.

 

“Suntem cea mai încăpățânată școală de dans! Suntem ambițioși și nu renunțăm! Am muncit și ne-am calificat la cel mai mare concurs internațional World Hip Hop Dance Championship. Cu efort personal, cu sprijinul familiilor și ajutorul prietenilor am reușit să ne rezervăm acum călătoria către visul de a reprezenta România în SUA. Ne despart doar 5.200 lei de visul de a duce drapelul României pe scena de la World Hip Hop Dance Championship, Phoenix Arizona. Unul din cele mai importante lucruri pe care le învățăm prin dans este că succesul depinde de fiecare din noi. Prin dans învățăm că putem reuși împreună. Prin dans învățăm să nu fim indiferenți. Wanted Dance And Alive este un eveniment cu strângere de fonduri pentru a susține trupa de dans New LiL Style. Avem nevoie de sprijinul tău! Donații cont As. Cs LiL Motion Dance School RO91BACX0000000549157001”, a declarat antrenoarea lor, Liliana Stan.

Pe lângă momentele de coregrafie oferite de trupa New LiL Style, în cadrul evenimentului va mai susține un recital și Doru Ciutacu.

Evenimentul “Wanted Dance and Alive” are loc la Sunrise Marina în data de 20 iulie, ora 19:30. Ajutați-i să-și îndeplinească visul!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii