Mergi la conţinutul principal

“Viaţa nu te întreabă niciodată nimic!”

• One Woman Show cu actriţa Wanessa Radu- sâmbătă, 23 noiembrie, la Teatrul “Maria Filotti”

 

Sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 19.00 la Teatrul “Maria Filotti”, Sala Avangarde, se joacă spectacolul “Viaţa nu te întreabă niciodată nimic!”-

One Woman Show cu actriţa Wanessa Radu,  acompaniată la pian de compozitorul Cornel Cristei, regia Anca Cismaru, dramaturgia şi ilustraţia muzicală - Lucian Sabados .

Un recital cu o “poveste-spectacol” care ne priveşte pe fiecare dintre noi. Actriţa Wanessa Radu va interpreta câteva personaje feminine din repertoriul clasic al teatrului românesc şi universal : “Anca” din “Năpasta” lui I.L. Caragiale , “Nina Zarecinaia” din “Pescăruşul “ şi “Sonia” din “Unchiul Vania”, ambele din creaţia marelui A.P. Cehov , “Nora” din “Casa Păpuşilor” de Ibsen şi câteva ipostaze moderne, Edith Piaf şi Maria Tănase.

“În acest joc impus sau nu, singurul partener de nădejde pe care ne putem bizui ca să fim ceea ce vrem, este conştiinţa noastră. Adevărul şi cunoşterea lui. Şi se pare că adevărul, ca să fie cunoscut, trebuie să treacă prin foarte multe obstacole şi să aleagă, chiar dacă sângerează, calea care-l transformă din Păpuşa manevrabilă de ieri în Omul curajos şi hotărât de azi, capabil să-şi scrie destinul. Singur şi neconstrâns de nimeni!

Nora Helmer din Casa cu păpuşi de Henrik Ibsen este personajul care mi-a administrat una dintre cele mai dure lecţii de viaţă, aceea de a spune răspicat adevărul despre mine chiar dacă rostirea lui mă poate separa de cele mai preţioase fiinţe din viaţa mea. Şi dacă separarea de cei dragi te poate salva şi îi poate salva de ceea ce e greşit în tine, atunci fă-o!”, spune Wanessa Radu.

Duminică, 24 noiembrie, de la ora 18.00, la Sala Bujor Macrin se joacă spectacolul DOI PE UN BALANSOAR de William Gibson, direcţia de scenă Victor Ioan Frunză.

O poveste de iubire, o complicată relaţie de dragoste dintre un avocat şi o dansatoare, într-un New York imposibil. În distribuţie: Alin Florea şi Corina Moise.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro