Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Uniţi de Dragobete”. Spectacol caritabil pentru Iuliana Ţigănuş

• evenimentul va avea loc pe 24 februarie, la ora 16.00, la Căminul Cultural din comuna Unirea • Iuliana Ţigănuş este profesoară de geografie în Brăila şi se luptă cu cancerul, boală ce îi poate răpi bucuria de a-şi strânge fetiţa în braţe • şansa de vindecare stă într-o intervenţie chirurgicală în Turcia

 

“Uniţi de Dragobete”. Acesta este îndemnul Şcolii Gimnaziale Unirea şi Primăriei Comunei Unirea, care vă invită pe 24 februarie să fiţi “Împreună pentru Iuliana Ţigănuş”, profesoara de geografie din Brăila care se luptă cu cancerul. Brăilenii din comună, şi nu numai, sunt invitaţi la un spectacol caritabil, o sărbătoare a dragostei şi solidarităţii, ce va avea loc începând cu ora 16.00, la Căminul Cultural. Spectacolul folcloric va fi oferit de Amsamblurile “Grâuşorul Osmănean” şi “Nicolae Bălan”, împreună cu invitaţii lor.

“Dăruim iubire necondiţionată şi vom încerca să aducem primăvară în sufletul Iulianei”, este mesajul organizatorilor.

 

Povestea Iulianei

“Mami, dacă ne desparte cineva, te voi căuta până te voi găsi!”. Aceste cuvinte ar sfâşia inima oricărei mame privindu-şi copilaşul pe care nu ştie dacă o să-l poată vedea crescând! Deşi spera să nu le audă vreodată, fix aceste cuvinte au lovit în sufletul Iulianei Ţigănuş, o profesoară de geografie din Brăila, mămica unei fetiţe de 7 ani. Prietenii spun despre ea că este genul de om pe care dacă îl pui la rană te vindecă negreşit. Numai că, din păcate, pe ea însăşi nu se poate vindeca! În modestia ei a ţinut în secret faptul că suferă de cancer, boală cu care se luptă de ani de zile şi care acum e în fază foarte avansată. Însă şanse de vindecare există! Salvarea ei vine de la un spital din străinătate, în primă fază ea având nevoie urgentă de 17.000 euro pentru a putea pleca în Turcia.

După ani de suferinţă în tăcere, Iuliana a prins curaj să ceară ajutor!

Ca de fiecare dată, Asociaţia “Salvează o inimă” este alături de oamenii aflaţi în suferinţă, oameni care au nevoie de speranţă, demarând o campanie de strângere de fonduri pentru Iuliana. Donaţii se pot face în următoarele conturi, deschise la Banca Transilvania:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Vă rugăm să specificaţi numele de familie (Ţigănuş) al cauzei pentru care faceţi donaţia!

De asemenea, cei care vor să o ajute pe Iuliana o pot face şi prin intermediul Facebook-ului. Tot ce trebuie să faceţi este să intraţi pe pagina special creată pentru această cauză - “Împreună pentru Iuliana” şi să donaţi o sumă de bani. Orice leu contează! Până ieri, pe această pagină se donaseră aproape 4.000 lire sterline.

De asemenea, tot pe Facebook mai există o pagină de donaţii “Împreună pentru Iuliana”, unde oamenii scot la licitaţie diverse obiecte, banii obţinuţi din vânzarea acestora fiind apoi redirecţionaţi pentru cauza profesoarei de geografie. Şi cum tot se apropie luna martie, acolo puteţi cumpăra un cadou pentru cineva drag şi, în acelaşi timp, oferiţi un cadou Iulianei.

Indiferent ce metodă alegi, important e să te implici şi să donezi!

 

Haideţi să fim “Împreună pentru Iuliana!”
Categorie articol: 

Comentarii