Mergi la conţinutul principal

“Un înger de Crăciun”. Primele daruri au sosit la redacţie

• “îngerii” au venit încă de luni la sediul “Obiectiv” pentru a-l ajuta pe Moş Crăciun să împacheteze darurile pe care copiii şi le-au dorit atât de mult • toate vor ajunge în sacul magic, iar Moşul le va împărţi în cadrul unei serbări ce va avea loc pe 18 decembrie, ora 15.00, la Palatul Lyra • împreună, în cadrul campania “Un înger de Crăciun”, vom reuşi să aducem zâmbete pe chipurile a 200 de micuţi

 

125 de scrisorele, 200 de copii (semnatarii lor plus frăţiori sau surioare) care îl aşteaptă cu emoţie pe Moş Crăciun şi peste 100 de oameni cu suflet mare care s-au oferit să fie “îngeri” de sărbători pentru micuţii mai puţin norocoşi din municipiul şi judeţul Brăila. Acesta ar fi bilanţul de până acum al campaniei “Un înger de Crăciun”, deschisă de Asociaţia pentru Adevăr şi cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei”, din dorinţa de a ajunge în casele copiilor care întâmpină dificultăţi financiare, dar cu toate acestea merg la şcoală şi muncesc pentru a-şi îndeplini visurile.

Campania aceasta ne-a depăşit orice aşteptare! Totul a început cu un grup mic de copiii. Apoi a venit o “avalanşă” de mesaje pe mail, pe Facebook, telefoane la redacţie şi cu fiecare nou mesaj primit am reuşit să ajungem la încă un copil, şi încă un copil, în total la 125 de copii care ne-au trimis scrisorele, plus fraţii şi surioarele lor. Încă o dată, dumneavoastră ne-aţi arătat că nu există bariere atunci când vrei să oferi cuiva o fărâmă de fericire, iar pentru asta vă mulţumim din suflet. Din Brăila sau Bucureşti, din Anglia sau Italia, elev sau adult, copil sau părinte, peste 100 de “îngeri” sunt parte a acestei frumoase mobilizări.

Unii dintre voi deja aţi venit la sediul redacţia noastre din Str. Mihai Eminescu nr. 56, etajul 2, şi aţi adus cadourile pe care copiii, cu multă emoţie, au scris că şi le doresc de la Moş Crăciun, ba chiar şi ceva în plus.

Magia creată în jurul acestei frumoase campanii o vom simţi cu toţii, marţi, 18 decembrie, începând cu ora 15.00, la Palatul Lyra. Acesta este locul unde ne vom întâlni cu toţii, “îngeri”, copii, părinţi şi organizatori. Iar împreună vom încerca să le oferim micuţilor o seară de neuitat, cu multă voie bună, cu surprize şi bineînţeles cu emoţia întâlnirii cu cel mai îndrăgit şi aşteptat bătrânel, Moş Crăciun.

Nu uitaţi că darurile voastre trebuie să ajungă la redacţia “Obiectiv”, str. Mihai Eminescu, nr. 56, etajul II, până cel târziu vineri, 14 decembrie. De asemenea, pentru a-l ajuta pe Moş, vă rugăm ca pe cutie sau punguţă să scrieţi citeţ numele copilului.

 

Trei noi donaţii în campanie

Şi donaţiile la redacţie continuă! Zilele trecute, doi brăileni care au dorit să rămână anonimi au făcut câte o donaţie de 50 lei, bănuţi cu care voluntarii noştri să poată cumpăra sau completa un mic cadou unui copil. Tot recent, un alt donator care a preferat să îşi păstreze identitatea a virat suma de 500 lei în contul Asociaţiei pentru Adevăr. Le mulţumim acestor donatori pentru gestul nobil şi pentru frumoasa lecţie de generozitate pe care ne-o oferă!

Donaţiile rămân în continuare deschise pentru cei care vor să pună o cărămidă la aducerea bucuriei în casele acestor copiii şi se pot face fie la redacţia cotidianului “Obiectiv”, str. Mihai Eminescu nr. 56, etajul 2, de luni până vineri, între orele 10.00-17.00, fie în contul deschis de Asociaţia pentru Adevăr:

RO68RNCB0048157424000001, de la BCR - Sucursala Brăila.

 

Prima donaţie şi pentru Ana Maria Ciutacu

În ediţia de marţi a cotidianului nostru v-am prezentat povestea Anei Maria Ciutacu, eleva de clasa a IX-a de la Liceul de Arte “Hariclea Darclee” care visează să devină actriţă. După un diagnostic crunt primit în urma cu 2 ani, după suferinţă şi durere, viaţa a lovit-o iarăşi pe adolescentă. În urmă cu două luni ea a aflat că boala a recidivat şi suferă de metastază spinală T5-T6 dreapta, Rabdomiosarcom embrionar. Pentru a beneficia de un tratament, Ana Maria trebuie mai întâi să efectueze un set de analize, investigaţii a căror costuri familia nu şi le poate permite.

Ana Maria ne-a trimis şi ea o scrisorică în care ne spune că singurul cadou pe care şi-l doreşte de Crăciun este “un sac plin de SĂNĂTATE!”. Nu îi putem oferi acestei adolescente sănătatea, însă cu o mică donaţie o putem ajuta să strângă bănuţii necesari investigaţiilor şi tratamentului care o pot face bine. Prima donaţia a fost deja primită la redacţiei, o brăileancă care a dorit să rămână anonimă dăruindu-i suma de 50 lei. Îi mulţumim acesteia pentru gestul frumos şi îi îndemnăm şi pe alţii să îi urmeze exemplul.

Fiţi şi voi UNIVERSUL Anei! Oferiţi-i praful de stele cu care să-şi îndeplinească dorinţa! Puteţi dărui online, e deja o campanie pe Facebook, sau puteţi veni la noi la redacţie, zilnic, de luni până vineri, între orele 10.00 şi 17.00. Orice sprijin, oricât de mic, e important pentru Ana.

Fiţi îngerii ei de Crăciun şi daţi-i puterea pe care atât de mult şi-o doreşte!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro