Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Tradiţia” din amicale se respectă

• Dacia Unirea a pierdut cu 2-0 testul de verificare cu Metalul Buzău • centralul partidei, Cătălin Drugea, a anulat eronat un gol al brăilenilor în prima repriză şi nu a acordat penalty la acţiunea lui Pop

 

Metalul Buzău rămâne spaima Daciei Unirea în amicale.

De data aceasta Metalul Buzău s-a impus cu 2-0 după o partidă echilibrată. Nu se pune problema golurilor marcate de gazde ci doar cea a arbitrajului, deoarece arbitrul de centru a anulat eronat un gol înscris de Banyoi, în prima repriză, pe motiv de ofsaid, iar în partea a doua nu a acordat penalty clar pentru Dacia Unirea, la acţiunea lui Pop.

Într-o formulă departe de cea care ar putea evolua în meciurile oficiale, Dacia Unirea şi-a dominat adversara dar atacanţii brăileni au avut în faţă un portar al gazdelor, Costel Toader, într-o zi de excepţie.

Formaţia brăileană a jucat în primele 70 de minute în formula Chirilă – Gîţ, Olenic, Ghiocel, Sima – Cubleşan, Dima, Puia, Ciucureanu – Banyoi, Dushkaj, iar în ultimele 30 de minute antrenorul Alin Pânzaru i-a avut în teren pe Ţicrea – Niţă, Ţăranu, Ivan, Nicola – Vitan, Stănciulescu, Coteţ, Mărgărit - Pop, Manea. Nici cei trimişi în teren de antrenorul brăilean în ultima parte a amicalului nu au fost mai norocoşi, astfel că Metalul Buzău a câştigat cu 2-0, ambele goluri ale buzoienilor fiind marcate de Alin Iacob.

Metalul Buzău a început meciul în formula Toader - Trăistar, Păun, Grăjdan, Spătaru - Mihai, Iacob, Bardaş, M. Puşcă - Radu, Stan.

În repriza a doua la gazde au mai evoluat Manea, Tănase, Alexandru Dinciu, venit în probe de la Unirea Slobozia, Cosmin Piciu, jucător care aparţine de Viitorul Constanţa, Benga, Stancu, Badea şi Lungoci.

Jucătorii brăileni au avut două zile libere iar de astăzi revin la antrenamente, urmând ca, în această săptămână, să susţină ultimele teste de verificare, ambele în deplasare, miercurile de la Unirea Slobozia şi, sâmbătă, de la Dunărea Călăraşi.
Categorie articol: 

Comentarii