Mergi la conţinutul principal

“Testul celor 4 întrebări” şi-a desemnat câştigătorii!

• marele premiu al concursului i-a revenit elevei Iuliana Raluca Mihăilă de la Colegiul Naţional “Gh. M. Murgoci”

 

Etapa naţională a Concursului Regional cu participare naţională “Testul celor 4  întrebări”, ediţia a VI-a, organizat de Clubul Rotary Brăila în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila şi Colegiul Naţional “Gh. M. Murgoci” s-a desfăşurat  sâmbătă, 5 mai 2018, la Brăila. Competiţia este inclusă în Calendarul Activităţilor Educative Naţionale, pentru anul şcolar 2017-2018, la numărul 1456.

S-au calificat pentru etapa naţională 30 de elevi din cei 84 înscrişi, provenind din licee din Alba, Brăila, Buzău, Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Focşani,  Sibiu, Slobozia,  Ploieşti, Târgu Mureş, 26 dintre aceştia fiind prezenţi la Brăila pentru a-şi expune discursul în faţa juriului format din: prof. Aurelia Ion, inspector educativ, ISJ Brăila, Marius Popescu, Preşedinte Club Rotary Brăila, Marius  Ulmeteanu, Club VARANA Rotary Focşani, prof. Magdalena Grecu, Slobozia, şi  prof. dr. Ana Coman, Brăila.

S-au acordat din partea Clubului Rotary Brăila 5 premii şi 6 menţiuni, constând în diplome şi bani. Fiecare  elev calificat  la etapă naţională a primit diplomă de participare, alături de suma de 50 lei. Profesorilor coordonatori şi îndrumătorilor li s-au acordat diplome de excelenţă pentru implicarea în organizarea  concursului.

Câştigătorii celei de a VI-a ediţii a Concursului Regional cu participare naţională “Testul celor 4  întrebări” au fost următorii:

MARELE PREMIU - Iuliana Raluca Mihăilă, clasa a XI-a, Colegiul Naţional “Gh. M. Murgoci”, Brăila;

PREMIUL I - Ştefan Pătru, clasa a X-a, Liceul de Arte “Ionel Perlea”, Slobozia, Ialomiţa;

PREMIUL II - Alexandra Valentina Irimia, clasa a XI-a, Colegiul Naţional “M. Viteazul”, Ploieşti, Prahova;

PREMIUL III - George-Sebastian Găinaru, clasa a IX-a, Colegiul Naţional “V. Alecsandri”, Galaţi;

Andrei Şontea, clasa a IX-a, Colegiul Naţional de Informatică “Tudor Vianu”, Bucureşti;

MENŢIUNI - Ştefan Lucian Stoica, clasa a X-a, Liceul de Arte “Ionel Perlea”, Slobozia, Ialomiţa;

Elena Stochici, clasa a IX-a, Colegiul Naţional “Gh. M. Murgoci”, Brăila;

Maria Marin, clasa a X-a, Colegiul Naţional “B. P. Haşdeu”, Buzău;

Lavinia Angan, clasa a IX-a, Liceul de Arte “Ionel Perlea”, Slobozia, Ialomiţa;

Laura Maria Rusu, clasa a X-a, Colegiul Naţional Pedagogic “C. Brătescu”, Constanţa;

Ana-Maria Bulancea, clasa a IX-a, Colegiul Naţional “Gh. M. Murgoci”, Brăila;

Coordonatorii concursului sunt Ana Coman, prof. Colegiul Naţional “Gh. M. Murgoci” Brăila şi Ovidiu Dimofte, Asistent  al Guvernatorului Rotary România şi Republica Moldova, District 2241.

Pentru actualul spaţiu competiţional şcolar, Concursul “Testul celor 4 întrebări” reprezintă, în viziunea Clubului Rotary Brăila, o formă de familiarizare a tinerilor cu un model decizional, bazat pe principii, un cadru de valorizare a multiplelor experienţe culturale dobândite de aceştia pe traseul educaţional în care sunt integraţi, dar şi o exemplificare a modului cum poate funcţiona eficient un tip de parteneriat, cel dintre un ONG şi o instituţie de învăţământ.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro