Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Târgoci”, târgul de Crăciun al elevilor din “Murgoci” a adunat donaţii impresionante

• 18.417 lei s-au strâns anul acesta la evenimentul care îmbină perfect creativitatea cu generozitatea • banii strânşi în urma produselor vândute în cadrul târgului vor fi dăruiţi pentru a susţine doi brăileni bolnavi de cancer

 

O nouă ediţie”Târgoci”, un nou spectacol al generozităţii! Colegiul Naţional “Gh. M. Murgoci” a respectat şi anul acesta tradiţia şi a organizat renumitul Târg de Crăciun, pe data de 19 decembrie, la iniţiativa Consiliului Şcolar al Elevilor (CSE) din “Murgoci”. Şi de această dată fiecare clasă şi-a pregătit propriul stand cu produse, elevii reuşind să-i surprindă pe vizitatori cu creativitatea lor. Şi ca să vă faceţi o idee, la târg s-au vândut de la clasicele prăjituri şi produse de tip fast-food, la îmbrăţişări şi fotografii cu rame.

Pe tot parcursul evenimentului, atmosfera a fost asigurată de momentele artistice susţinute de elevii liceului. “Responsabili” cu muzica au fost elevii de la clasa a VI-a şi Maria Giurgiu, Silvia Eremia, Bianca Bănică, Ruxandra Pîcleanu, Andreea Dudulea şi Cristina Antonescu. De dans s-au ocupat bobocii liceului, echipa de majorete şi elevele Silvia Eremia, Andreea Bujor, Maria Avramides, Iulia Şerban, Alexia Chiriţă şi Irina Potîrniche. MC-ul petrecerii a fost Claudiu Iulian Condruz, elev în clasa a XI-a. Mai trebuie spus că Mihai Vasile, elev în clasa a X-a, a avut grijă să surpindă prin obiectivul aparatului foto toate momentele frumoase.

“Scopul pentru care Consiliul Şcolar al Elevilor «Murgoci» a organizat acest târg a fost de a o ajuta pe Andreea Popescu, adolescenta din Brăila diagnosticată cu cancer, şi pe tatăl unui elev care suferă tot de cancer. Suma strânsă pentru cei doi este de 18.417 lei”, ne-a declarat Emma Enache, preşedintele Consiliului Şcolar al Elevilor din “Murgoci”.

Elevii liceului nu s-au rezumat doar la a oferi spre vânzare produse în cadrul târgului organizat în sala de sport, ci au mers şi în diferite zone din oraş pentru a strânge donaţii. O echipă a ajuns şi la sediul cotidianului “Obiectiv”, iar redactorii noştri pot confirma că brioşele cumpărate au fost senzaţionale.

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii