Mergi la conţinutul principal

“Târgoci”, târgul de Crăciun al elevilor din “Murgoci” a adunat donaţii impresionante

• 18.417 lei s-au strâns anul acesta la evenimentul care îmbină perfect creativitatea cu generozitatea • banii strânşi în urma produselor vândute în cadrul târgului vor fi dăruiţi pentru a susţine doi brăileni bolnavi de cancer

 

O nouă ediţie”Târgoci”, un nou spectacol al generozităţii! Colegiul Naţional “Gh. M. Murgoci” a respectat şi anul acesta tradiţia şi a organizat renumitul Târg de Crăciun, pe data de 19 decembrie, la iniţiativa Consiliului Şcolar al Elevilor (CSE) din “Murgoci”. Şi de această dată fiecare clasă şi-a pregătit propriul stand cu produse, elevii reuşind să-i surprindă pe vizitatori cu creativitatea lor. Şi ca să vă faceţi o idee, la târg s-au vândut de la clasicele prăjituri şi produse de tip fast-food, la îmbrăţişări şi fotografii cu rame.

Pe tot parcursul evenimentului, atmosfera a fost asigurată de momentele artistice susţinute de elevii liceului. “Responsabili” cu muzica au fost elevii de la clasa a VI-a şi Maria Giurgiu, Silvia Eremia, Bianca Bănică, Ruxandra Pîcleanu, Andreea Dudulea şi Cristina Antonescu. De dans s-au ocupat bobocii liceului, echipa de majorete şi elevele Silvia Eremia, Andreea Bujor, Maria Avramides, Iulia Şerban, Alexia Chiriţă şi Irina Potîrniche. MC-ul petrecerii a fost Claudiu Iulian Condruz, elev în clasa a XI-a. Mai trebuie spus că Mihai Vasile, elev în clasa a X-a, a avut grijă să surpindă prin obiectivul aparatului foto toate momentele frumoase.

“Scopul pentru care Consiliul Şcolar al Elevilor «Murgoci» a organizat acest târg a fost de a o ajuta pe Andreea Popescu, adolescenta din Brăila diagnosticată cu cancer, şi pe tatăl unui elev care suferă tot de cancer. Suma strânsă pentru cei doi este de 18.417 lei”, ne-a declarat Emma Enache, preşedintele Consiliului Şcolar al Elevilor din “Murgoci”.

Elevii liceului nu s-au rezumat doar la a oferi spre vânzare produse în cadrul târgului organizat în sala de sport, ci au mers şi în diferite zone din oraş pentru a strânge donaţii. O echipă a ajuns şi la sediul cotidianului “Obiectiv”, iar redactorii noştri pot confirma că brioşele cumpărate au fost senzaţionale.

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro