Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Târgoci”, târg caritabil de Crăciun pentru Cristian Filip

• ediţia din acest an a fost un real succes, dovadă fiind numărul mare de vizitatori şi cei peste 5.000 lei strânşi la final • evenimentul a fost organizat de elevii de la Colegiul “Murgoci”

 

Elevii Colegiului Naţional “Gh. M. Murgoci” au dat dovadă de solidaritate şi în acest an şi au organizat o nouă ediţie a Târgului de Crăciun “Târgoci”.  Evenimentul devenit deja tradiţie s-a desfăşurat ieri în sala de sport a liceului, 

acolo unde au fost amenajate standuri cu tot felul de bunătăţi. Dulciuri, prăjituri, pizza, nachos sau chiar mici, toate puteau fi cumpărate în cadrul târgului. Pe lângă acestea, contra unei donaţii, fetele puteau să îşi împletească părul sau să îşi facă poze într-o ramă Instagram. Nici vedetele nu au lipsit de la târg. Carla's Dreams a fost prezent la eveniment şi a făcut poze cu toţi “fanii”. Nu e vorba despre cântăreţul cu faţa pictată ci despre un elev costumat exact ca artistul din Republica Moldova.

Porţile au fost deschise vizitatorilor între orele 09.00 şi 13.00, la colegiu venind elevi de la alte şcoli, profesori, stundeţi, dar şi simpli curioşi.

“La acest târg facem fapte bune şi ne şi distrăm. Avem foarte multe standuri, fiecare a încercat să fie cel mai creativ, fiecare clasă a venit cu idei şi la final vom face şi un clasament, iar cei care au strâns cei mai mulţi bani vor fi premiaţi”, ne-a spus Andra Pîrvu, preşedintele Consiliul Şcolar al Elevilor “Murgoci”.

Evenimentul din acest an s-a dovedit a fi un succes, dovadă în acest sens fiind sutele de vizitatori şi cei 5.318 lei strânşi la finalul zilei. Banii vor fi donaţi lui Cristian Filip pentru a-şi continua tratamentul.

În pauza mare, cei prezenţi s-au putut bucura de un spectacol de muzică şi dans susţinut de elevii şcolii.
Categorie articol: 

Comentarii