Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Steluțele Dunărene” au strălucit la festivalul de la Techirghiol

* evenimentul a avut loc în perioada 21-23 iunie, la Teatrul de Vară “Jean Constantin”

 

 

În perioada 21-23 iunie, copiii de la grupul “Steluțe Dunărene” coordonați de profesor Liliana Toader au participat la cea de-a XVIII-a ediție a Festivalului  concurs de muzică ușoară pentru copii “Glasul Speranțelor”, care s-a  desfășurat  la Techirghiol, la Teatrul de Vară “Jean Constantin”. În competiție au fost 57 de concurenți din toate zonele țării, iar glasurile “Steluțelor Dunărene” au reușit să încânte publicul și să atragă atenția juriului și de această dată. 

Astfel, juriul format din Nicolae Caragea-președinte, Viorel Gavrilă, Zsolt Kerestely, Gigi Rădulescu și Ion Petrache-membri, au oferit următoarele premii speciale:

La categoria 6 ani - Dalia Coman; categoria 8 ani - Luca Tacu; categoria 9 ani -

Cezar Dorobanțu; categoria 14 ani - Valentina Enea.

La categoria 6 ani, Maria Lacurezeanu a obținut Premiul al lll-lea, iar la categoria 10 ani, Mario Costache a luat Premiul al ll-lea.

Festivalul concurs de muzică ușoară pentru copii “Glasul Speranțelor” de la Techirghiol este recunoscut la nivel național ca un festival de tradiție, având în juriu nume consacrate din domeniu, iar copiii care intră în competiție sunt  extrem de bine pregătiți, ceea ce, an de an, îngreunează foarte mult decizia juriului.

 
Categorie articol: 

Comentarii