Mergi la conţinutul principal

“Staţi în casă!” este mesajul lui Bănel Nicoliţă

• fostul internaţional stelist este cu familia la Bucureşti • Nicoliţă iese din casă doar ca să meargă la cel mai apropiat magazin • fotbalul este acum pe planul al doilea în opinia fotbalistului

 

Cel mai bun produs al fotbalului brăilean, Bănel Nicoliţă, respectă cu stricteţe regulile impuse de statul român după declararea pandemiei de coronavirus.

“Nu am mai trecut niciodată printr-o astfel de situaţie. Nici măcar în perioadele în care am fost accidentat mai serios. Ieşeam în cârje şi tot nu stăteam în casă. Acum este o situaţie specială şi pentru binele nostru, al copiilor noştri, este bine să stăm în casă. Numai aşa putem să scăpăm de pandemia de coronavirus. Noi respectăm acest lucru. Eu merg la cumpărături o dată pe săptămână la cel mai apropiat magazin pentru alimente. Nu merg la supermaket. În rest mă joc cu fetele, ne uităm la ştiri, mâncăm, apoi din nou ne uităm la ştiri. Să scăpăm cu bine, fotbalul rămâne pe locul al doilea. Staţi în casă este mesajul meu pentru români”, ne-a declarat telefonic Bănel Nicoliţă.

Fostul internaţional stelist a mai spus că rudele de la Făurei sunt sănătoase şi că stau de asemenea în casă dar a vorbit puţin şi despre ştirile care circulă în fotbal, precum că Liga a III-a s-ar continua cu play-off şi play-out.

“Fraţii mei, mama, sunt sănătoşi, ei stau în casă la Făurei şi respectă regulile impuse de starea de urgenţă. Cât priveşte fotbalul, v-am mai spus, este acum pe planul al doilea. Despre modul în care va fi continua campionatul Ligii a III-a se fac tot felul de calcule. Dar eu nu sunt de acord cu sistemul play-off şi play-out. Probabil că vor mai apărea multe variante de finalizare a competiţiei. Dar mai întâi să vedem când vom putea reîncepe antrenamentele, pentru că avem nevoie de cel puţin trei săptămâni, ca să evităm după aceea accidentările”, a continuat Nicoliţă.

“Jardel” al României spune că nu se antrenează în această perioadă.

“Ani la rând am făcut tot felul de sacrificii. Nu fac niciun fel de antrenament şi nici nu-mi bat capul cu acest aspect al menţinerii într-o formă fizică bună. Caut să mănânc raţional, aşa cum o făceam şi în perioada în care activam în Liga Naţională. Iar când vom avea din nou voie să ne pregătim în colectiv, în trei săptămâni sunt apt să joc un meci întreg la intensitatea maximă în Liga a III-a”, a mai spus Bănel Nicoliţă.

Născut la Făurei, pe 7 ianuarie 1985, Bănel Nicoliţă, sau “Jardel” cum este cunoscut în lumea fotbalului românesc, a scris istorie pentru Steaua, club la care a evoluat în perioada 2005-2011. Acesta fiind al doilea stelist ca număr de meciuri (64) în competiţiile europene, după Marius Lăcătuş (72). De asemenea, în perioada 2005-2014, fotbalistul brăilean a adunat 37 de selecţii la naţionala de seniori pentru care a înscris o singură dată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro