Mergi la conţinutul principal

“Special Friends” Brăila au obţinut 14 medalii la naţionalele de tenis de masă şi atletism

Emilia Constantin şi Angelica Zamfir au cucerit câte două medalii de aur • la acest campionat clubul brăilean a fost reprezentat de şapte sportivi paralimpici

 

La începutul acestei luni, sportivii de la “Special Friends” Brăila au participat la Campionatul Naţional de tenis de masă şi atletism care s-a desfăşurat la Cluj sub auspiciile Comitetului Naţional Paralimpic, afiliat la Ministerul Tineretului şi Sportului. Probele la care au participat cei şapte sportivi paralimpici brăileni au fost tenis de masă individual şi pe echipe, alergare pe distanţele de 100m şi 200m, aruncarea greutăţii, aruncarea suliţei, săritura în lungime.

Iar palmaresul obţinut a fost unul foarte bun. Sportivi brăileni au caştigat 14 medalii, 4 de aur, 6 de argint şi 4 de bronz.

Emilia Constantin a cucerit două medalii de aur la 100 şi 200 m plat, două de argint, la aruncarea suliţei şi la săritura în lungime, şi una de bronz la tenis de masă pe echipe. Colega sa de club, Angelica Zamfir a bifat, de asemenea, două locuri întâi, la aruncarea greutăţii şi la aruncarea suliţei, două de argint, la tenis de masa individual şi pe echipe. Gheorghe Dragu a obţinut argintul la săritura în lungime, iar în alte două probe, 100 şi 200 m plat, s-a situat pe poziţia a treia.

Mihai Sorescu şi-a trecut în cont două medalii, una de argint la 200 m plat şi una de bronz la 100 m plat.

Lotul clubului “Special Friends” Brăila a fost format din Fănuţa Leocă, Gheorghe Dragu, Vasilica Zamfir, Mihai Sorescu, Emilia Constantin, Valentina Bârzoiu, Ştefan Leocă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro