Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Soţ de vânzare” la LYRA

• spectacolul va avea loc vineri, 25 octombrie 2019, de la ora 19.00

 

Vineri, 25 octombrie, de la ora 19.00, în sala de spectacole a Palatului LYRA se va juca piesa de teatru “Soţ de vânzare”, după Mihail Zadornov, regia Marius Gilea. În distribuţie: Maria Radu, Ana Odagiu ,Marius Gilea.

Oxana -o tânără “modernă” până în vârful unghiilor, frumuşică, uşor naivă, dar extrem de determinată, îi propune Elenei Vladimirovna -nevastă de profesie, trecută de prima tinereţe, însă inteligentă, cu “look” şi iniţiată în metehnele vieţii - o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soţ contra tentantei sume de “douăj' de mii”.

Andrei Vasilievici -mascul veritabil care trăieşte cu voluptate criza vârstei de mijloc, pare să facă toţi banii. Va fi însă de acord cu această tranzacţie? Vor reuşi cele două femei să încheie incredibilul contract?

Subiectul tratează original şi picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple şi intense răsturnări de situaţii.

Cu sau fără acordul celor implicaţi, singura garanţie oferită e o seară plină de umor şi râsete în cascade; o experienţă care va schimba cu siguranţă percepţia despre căsnicie şi…teatru românesc underground.
Categorie articol: 

Comentarii