Mergi la conţinutul principal

“Schimb urgent …trei surori“

• o poveste de o mare actualitate politico - socială, un capitol de istorie recentă, o dramă ce se urmăreşte cu sufletul la gură, un spectacol care se va juca vineri, 23 martie, pe scena Teatrului “Maria Filotti”

 

Vineri, 23 martie, de la orele 18.00, la Sala Mare a Teatrului “Maria Filotti” se va juca spectacolul “Schimb urgent …trei surori “,  o comedie aspră americană, contemporană, de Nagle Jackson.

Regia artistică este semnată de managerul teatrului, Lucian Sabados, scenografia aparţine lui Gheorghe Mosorescu, coregrafia a fost realizată de Liliana Stan, iar aranjamentele muzicale sunt concepute de compozitorul şi pianistul Cornel Cristei. Spectacolul “Schimb urgent...trei surori” aduce la rampă o distribuţie de îndrăgiţi şi talentaţi actori: Monica Ivaşcu, Marcel Turcoianu, Corina Borş, Cătălina Nedelea, Emilia Mocanu, Adrian Ştefan, Flori Popa, Dan Moldoveanu şi Alexandru Marin, alături de Lucian Pînzaru, actor al dramaticului gălăţean.

Spectacolul “Schimb urgent …trei surori “ propune o poveste de o mare actualitate politico - socială, un capitol de istorie recentă , o dramă ce se urmăreşte cu sufletul la gură, având ca fundal spaţiul unui teatru academic rus, înainte şi după glasnost. Asemănările cu destinul artelor spectacolului din România de după revoluţia din 1989 sunt frapante şi crează o emoţie puternică, atât pe segmentul comic , cât şi pe cel de dramă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro