Mergi la conţinutul principal

“Saltempo” a deschis un nou magazin în Brăila

• situat în zona Piaţa Mare, pe str. 1 Decembrie 1918 nr. 54, la parterul blocului C2, noul magazinul “Saltempo” vă aşteaptă cu o gamă variată de preparate şi produse din carne de porc, vită, oaie şi pui • tot în cadrul noului magazin, brăilenii vor descoperi produse culinare din categoria brandului “Costache” - “Bucate ca odinioară” • “Noi oferim produse de maximă calitate la preţuri foarte bune”, ne-a spus Miltiade-Sorin Istrate, managerul general al companiei “Saltempo”

 

“Saltempo”, companie cu o experienţă îndelungată în procesarea cărnii de porc, vită, oaie şi pasăre, a deschis un nou magazin în Brăila! Situat în zona Piaţa Mare, pe Str. 1 Decembrie 1918 nr. 54, la parterul blocului C2, acesta este cel de-al doilea magazin “Saltempo” din Brăila, după cel deja existent în incinta Kaufland, şi al 16-lea magazin al producătorului gălăţean. Inaugurarea a avut loc miercuri, 25 aprilie, în prezenţa conducerii companiei, iar încă din primele secunde de la deschidere numeroşi brăileni au venit să guste şi să cumpere produsele din galantare, dar şi să profite de ofertele promoţionale.

“Compania are deja un istoric de 25 de ani, împliniţi anul trecut, suntem în al 26-lea an de când existăm în Galaţi, iar în Brăila suntem prezenţi din anul 2015 prin magazinul din cadrul galeriei Kaufland. De la înfiinţare şi până în prezent, activitatea s-a extins necontenit privind procesarea produselor din carne de porc, vită, oaie şi pui. Suntem prezenţi în marile lanţuri de supermarketuri, dar avem şi o reţea proprie de magazine. Cu răbdare, cu o construcţie serioasă şi cu o investiţie permanentă în personal şi în tehnologie, reuşim să fim prezenţi pe piaţă de peste 25 de ani. Însă noi nu ne oprim la ideea de a fabrica şi de a duce produsul spre consumator. Noi urmărim în continuare feedback-ul, ce spune consumatorul, urmărim gusturile şi solicitările consumatorului, astfel încât să satisfacem toate exigenţele. Iar pentru că brăilenii deja cunosc produsele noastre, am decis că este cazul să mai facem o extindere de magazin în acest oraş şi îi invităm pe toţi să ne treacă pragul”, ne-a declarat Miltiade-Sorin Istrate, managerul general al companiei “Saltempo”. 

În noul magazin, brăilenii vor putea alege dintr-o gamă largă şi variantă de  preparate din carne - şunci, bacon, specialităţi, parizere, salamuri, crenvurşti, tobe şi pateuri, produse vegetale şi de post, semipreparate grill, carne tranşată refrigerată sau carne congelată. Desigur, clienţii vor putea găsi şi în acest magazin bradurile “Saltempo” - “Prospeţime şi savoare pentru fiecare!” şi “Costache” - “Bucate ca odinioară!”. Mezelurile “Saltempo” păstrează savoarea specifică tradiţiei româneşti, dorind să satisfacă cele mai diverse gusturi şi exigenţe prin utilizarea unor materii prime atent selecţionate şi a condiţiilor tehnologice de ultimă generaţie. Toate produsele sunt fabricate la o calitate excelentă, creşterea calităţii şi diversitatea produselor fiind o preocupare permanentă a producătorului gălăţean.

“Magazinul acesta este axat, cu precădere, pe vânzarea produselor fabricate de Saltempo, atât carne proaspătă, cât şi preparate din carne. Noi promovăm prin acest magazin produse naţionale, româneşti, într-un cuvânt, produse tradiţionale. Nu e un cuvânt mare! Noi ne străduim să păstrăm prin reţete şi prin felul cum arată produsele tradiţia noastră zonală şi naţională şi să respectăm exigenţele consumatorilor”, a adăugat managerul “Saltempo”.

La fel ca în cazul celorlalte 15 magazine, şi în noua locaţie, “Saltempo” păstrează politica preţurilor excelente şi a ofertelor promoţionale.

“Conceptul nostru este de a aduce în permanenţă produse noi şi la preţuri adaptate pieţei. Calitate maximă şi preţ mic! Permanent, în fiecare săptămână practic, schimbăm promoţiile. Avem o categorie de produse cu cel mai mic preţ, aşa le spunem noi şi aşa sunt. Vinerea sunt produse la ofertă şi avem o super-promoţie în permanenţă astfel încât consumatorul să aibă cel puţin 10 produse în ofertă la un moment dat. Clienţii să nu creadă că preţul reflectă o calitate mai mică. Nicidecum! Este o campanie publicitară, e o strategie de marketing prin care noi vrem să ne promovăm produsele şi să atragem consumatorii. Noi oferim produse de maximă calitate la preţuri foarte bune!”, ne-a mai spus Miltiade-Sorin Istrate, managerul general al companiei gălăţene.

Tot în cadrul noului magazin “Saltempo” brăilenii vor descoperi o gamă de produse culinare din categoria brandului “Costache”, precum sarmale, musaca, chiftele din piept de pui, jumări sau pârjoale moldoveneşti, preparate ce pot fi servite calde.

Magazinul din zona Piaţa Mare este deschis de luni până vineri în orele 7.00-21.00, sâmbăta între orele 7.00-15.00, iar duminica între 7.00-14.00. Managerul “Saltempo” ne-a spus că până la finalul acestui an îşi doreşte să mai deschidă un magazin în Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro