Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“S-au făcut demersuri oficiale către administraţia locală”

• explică conducerea Daciei Unirea într-un comunicat de presă

 

Clubul de fotbal Dacia Unirea îl contrazice pe primarul Marian Dragomir şi spune că a înaintat deja o adresă Primăriei Brăila prin care a solicitat sprijin pentru ca partida dintre echipa fanion a oraşului Brăila şi Universitatea Craiova, din optimile Cupei României, să se dispute pe Municipal. Aşa reiese din comunicatul de presă emis de conducerea clubului amintit.

„Având în vedere recentele luări de poziţie ale administraţiei publice locale, referitoare la problema instalaţiei de nocturnă necesară pentru organizarea jocului Dacia Unirea Brăila - CSU Craiova, din cadrul optimilor Cupei Romaniei, dorim să facem câteva precizări. Adresa oficială din partea clubului către Consiliul Local Brăila există şi a fost depusă la registratura primariei sub numărul de înregistrare 51216 /25.11.2016. De asemenea, s-a făcut telefonic o solicitare pentru o întrevedere cu primarul Marian Dragomir pentru data de 24 noiembrie, însă acea discuţie a avut loc a doua zi. Clubul ACS Dacia Unirea nu a făcut decât un demers normal şi corect, inspirat, în primul rând, de respectul pentru iubitorii fotbalului brăilean, motivaţi fiind din exemple petrecute în jurul nostru, la Suceava sau Baia Mare. Clubul ACS Dacia Unirea respectã argumentele şi, implicit, poziţia administraţiei locale, şi nu doreşte să iniţieze o polemică pe acest subiect. Faţă de cele menţionate mai sus, considerăm un capitol închis acest subiect şi trecem la următoarea etapă - analiza celorlalte

locaţii pretabile pentru organizarea jocului, în speranţa găsirii celei mai optime soluţii pentru club şi mai ales pentru suporterii noştri”, se punctează în materialul de presă amintit.
Categorie articol: 

Comentarii