Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Să-l ajutăm pe Andrei”. Duminică, în Monument, artiştii brăileni vă invită la un concert caritabil

• 10 artişit brăileni îşi unesc forţele pentru Andrei-Gabriel Ciuclaru, un băieţel de 7 ani din Brăila care suferă de un handicap grav • evenimentul va avea loc în zona Rondou şi va începe la ora 19.30

 

“Să-l ajutăm pe Andrei”, duminică, începând cu ora 19.30, în Parcul Monument. Zece artişti brăileni îşi unesc forţele pe 1 iulie pentru a fi alături de Andrei-Gabriel Ciuclaru, un băieţel de 7 ani din Brăila care suferă de un handicap grav. Băiatul prezintă paralizie cerebrală dischinetică, deficienţă semnificativă a comportamentului, afecţiuni ale aparatului lacrimal, trăsături dismorfice, iar peste toate acestea micuţul mai suferă şi de epilepsie. Andrei nu poate vorbi, nu poate mânca, nu poate sta în şezut şi nici măcar plânge. Are 7 ani însă se comportă precum un bebeluş. Practic, băiatul nu a reuşit să evolueze mai departe de vârsta neurologică de patru luni. Andrei a fost supus de-a lungul timpului la tot felul de analize pentru a afla cauza bolii, inclusiv teste genetice în Belgia şi Germania, suportate de familie, însă acesta nu a primit un diagnostic clar care să îl ajute să primească un tratament. Până acum, în urma investigaţiilor genetice s-a ajuns la concluzia că băiatul suferă de sindromul KBG, un sindrom extrem de rar ce însumează 150 de cazuri în lume.

Totuşi, sindromul nu explică starea micuţului. De aceea, părinţii vor să meargă mai departe cu investigaţiile pentru a afla cauza bolii şi au nevoie în primă fază de 1.000 euro pentru analize în Germania.

De aceea, artiştii brăileni, care au mai organizat şi în trecut un astfel de eveniment, sar din nou în ajutorul micuţului Andrei şi vă aşteaptă duminică, în Monument, în zona de la Rondou. La concert vor urca pe scenă Ionuţ Cornel Ciubotaru, Mattak & Dj Crime, Storm & Eco, Bianca Bănică, Gabryel Jhonny Răducanu, Alle şi Ştefan & Mihai. În cadrul evenimentului va exista o urnă pentru donaţii. De asemenea, brăilenii cu suflet mare care vor să îl ajute pe acest copil pot face donaţii şi direct în contul Asociaţiei Andrei-Gabriel, fondată de către părinţii săi pentru a-l ajuta:

 

Cont RO52BACX0000001430212001, deschis la Unicredit Brăila.

Donează şi ajută-l pe Andrei!
Categorie articol: 

Comentarii