Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Rapsodie în doi” încheie TMF ESTIVAL

• ultimul spectacol programat în TMF ESTIVAL de Teatrul „Maria Filotti” se va juca sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 20.00, pe scena din Strada Mihai Eminescu • din luna octombrie se redeschide Sala Mare a Teatrului brăilean, în condiţii de maximă securitate

 

Sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 20.00, pe scena din Strada Mihai Eminescu, actorii Teatrului „Maria Filotti” prezintă ultimul spectacol programat în TMF ESTIVAL. Din luna octombrie, se redeschide Sala Mare a Teatrului “Maria Filotti “, în condiţii de maximă securitate. A doua premieră din proiectul TMF ESTIVAL este compusă din textele “Frumos e în septembrie la Veneţia” de Teodor Mazilu şi un colaj de cinci scene din faimoasa comedie a aceluiaşi autor. Distribuţia acestui spectacol, în ordinea intrării în scenă, este următoarea: Liviu Pintileasa, Ramona Gîngă, Emilian Oprea, Mihaela Trofimov, Corina Borş, Silviu Debu şi Narcisa Novac.

“RAPSODIE îN DOI “ este o creaţie colectivă a trupei de actori coordonată regizoral şi scenografic de Lucian Sabados, pe muzica originală interpretată live de Cornel Cristei la pian şi actriţa Wanessa Radu - voce. Scenografia este semnată de Carmen Rus şi Mariana Bogdan.
Categorie articol: 

Comentarii