Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Provident” are acces la baza de date ANAF în numele viitorilor clienţi

• este vorba despre o colaborare cu Agenţia Naţională de Aministrare Fiscală (ANAF) pentru îmbunătăţirea şi accelerarea proceselor de acordare a creditelor oferite de IFN-uri • Brăila apare pe lista judeţelor unde este permisă interogarea bazei de date a Fiscului ca alternativă la solicitarea adeverinţei de venit 

 

Compania Provident a anunţat printr-un comunicat de presă că a început colaborarea cu Agenţia Naţională de Aministrare Fiscală (ANAF) pentru îmbunătăţirea şi accelerarea proceselor de acordare a creditelor, astfel încât propriii clienţi vor avea acces mai rapid la credite, fără dovadă de venit, doar prin verificarea în baza de date ANAF. După cum spun cei de la instituţia financiară nebancară (IFN), colaborarea cu ANAF va reduce timpul de aşteptare între momentul solicitării creditului şi momentul acordării sumei solicitate. Aşadar, clienţii care vor dori să contracteze un credit de la IFN-ul amintit, vor putea alege verificarea în baza de date a ANAF în locul adeverinţei de venit.

“Pentru noi este important ca fiecare contract de creditare să fie o decizie responsabilă, atât din partea clientului, cât şi din partea noastră. Vrem să ne asigurăm că ţinem pasul cu nevoile clienţilor noştri şi că reuşim să le acordăm credite rapid dar responsabil. Prin această interogare în baza de date a ANAF, venim în ajutorul clienţilor noştri, mai ales în situaţia în care le este dificil să obţină dovada de venit, fie pentru că angajatorul trenează procesul, fie pentru că eliberarea documentului durează prea mult”,  a declarat directorul general al “Provident Financial România”, Viktor Boczan.

Proiectul cu ANAF a fost demarat încă din 27 iulie, este deschis tuturor IFN-urilor interesate, iar datorită rezultatelor obţinute, clienţii din aproape jumătate de ţară au acces la acest beneficiu. Iată şi lista completă a judeţelor în care clienţii au posibilitatea să solicite interogarea în baza de date a ANAF în locul adeverinţei de venit: Arad,  Argeş, Bihor, Brăila, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Călăraşi, Dolj, Dâmboviţa, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, plus Bucureşti.

Până la finalul lunii octombrie, opţiunea va fi disponibilă pentru toate judeţele.
Categorie articol: 

Comentarii