Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Prinţesa foarfecelor” ne surprinde din nou! De data aceasta cu o frumoasă rochie din flori de primăvară

• peste 500 de flori artificiale, multe ore de muncă şi pasiune din belşug • aceasta este “reţeta secretă” care a dus la confecţionarea unei noi ţinute spectaculoase semnată de designerul brăilean Raluca Constantin

 

Designerul brăilean Raluca Constantin s-a depăşit din nou pe sine şi a creat încă o rochie spectaculoasă. De data aceasta, “Prinţesa Foarfecelor”, titulatura pe care Raluca şi-a câştigat-o datorită talentului ei, a confecţionat o rochie din sute de flori artificiale, o ţinută cu care doamnele sau domnişoarele pot întoarce orice privire. În spatele frumoasei creaţii din flori de primăvară au stat multe ore de muncă. Şi multă pasiune. Iar rochia nu este doar originală, ci şi uşor de purtat.

“Am promis că fac această rochie încă din toamnă. Dacă tot am făcut rochii din trandafiri, rochii de iarnă, de toamnă, am zis să fac şi una pentru primăvară. Asta aşa, ca să acopăr toate anotimpurile... Mi-am dorit ca şi aceasta să fie o rochie specială, iar pe lângă cele peste 500 de flori pe care le-am folosit i-am făcut mânecile specifice stilului renascentist. La fel ca la celelalte ţinute de acest gen, nici pe aceasta nu am de gând să o vând, o voi păstră la loc de cinste în atelier, însă pentru cine doreşte pot face alte rochiţe ca aceasta sau care au ca temă natura. Dar nu vor fi două rochii la fel. Toate vor fi unicat, la fel cum sunt toate ţinutele pe care le facem în atelier”, ne-a spus designerul Raluca Constantin.

În ultimii ani, Raluca a suprins iubitorii de modă din Brăila cu haine ieşite din comun. Prima oară a fost cu o rochie confecţionată din trandafiri naturali, flori pe care le primise de la soţul ei. A continuat apoi cu o rochie din cetină de brad, iar în toamna anului trecut ne-a prezentat o rochie confecţionată din o mie de frunze naturale de tei şi stejar.

Tânăra creatoare nu are de gând să se oprească aici şi deja se gândeşte la o următoare ţinută de vis. Până atunci, rochia din flori artificiale de primăvară poate fi admirată în Atelierul Ralucăi, Bld. Independenţei nr. 8.
Categorie articol: 

Comentarii