Mergi la conţinutul principal
COMUNICAT DE PRESĂ

“Pe 6 decembrie votaţi ca să vă salvaţi! Sănătatea, locurile de muncă şi educaţia copiilor!”

• atac dur din partea organizaţiei PSD Brăila, după anunţarea ultimelor măsuri restrictive

 

Guvernul Orban este total incompetent. Gestionarea pandemiei este un eşec colosal. Prin tot ce au făcut în ultimul an de zile, au dus România într-o direcţie greşită. Creşterea explozivă a îmbolnăvirilor. Creşterea şomajului şi a sărăciei. Creşterea alarmantă a preţurilor pentru produsele de bază. Îngroparea agriculturii româneşti.

Nu au testat masiv pentru că au furat. Pentru ei oamenii simpli nu contează, testarea este doar pentru cei cu bani, care îşi permit.

Sunt corupţi până în măduva oaselor! Au furat până şi ventilatoarele de la ATI. Au furat până şi măştile celor mai amărâţi dintre români.

Şi-au încălcat toate promisiunile. Au încalcat si legea: nu au mărit pensiile,  nu au mărit alocaţiile. Au scos educaţia românească în afara Europei. În plină secetă, au lăsat fermierii fără apă şi despăgubiri. Sunt ca lăcustele. Pustiesc totul pe unde merg. Orban trebuie oprit până nu distruge complet România. Trebuie oprit înainte de a creşte TVA-ul. Înainte de a tăia salarii şi de a da oamenii afară. Înainte de a aduce FMI înapoi în România.

Pe 6 decembrie românii au de făcut o alegere crucială. Cu PSD - trăieşti, cu PNL -  mori! PSD este singurul partid care propune românilor un plan coerent pentru a depăşi criza sanitară. Avem cei mai buni specialişti, cele mai bune măsuri. Fără a rezolva criza sanitară, nu putem vorbi nici de economie, nici de educaţie, nici de locuri de muncă bine plătite.

Testarea trebuie făcută urmând modelul european, nu modelul Orban.  Bolnavii cronici trebuie trataţi, nu lăsaţi să moară la uşile spitalelor. Educaţia trebuie să fie o prioritate, nu un moft a lui Iohannis.

Virusul nu poate fi înfrânt prin învinovăţirea cetăţenilor, ci printr-un parteneriat bazat pe comunicare coerentă şi transparentă, făcută de specialişti şi nu de politruci.

Statul trebuie să sprijine firmele româneşti, să protejeze locurile de muncă, să încurajeze natalitatea, nu să-şi fure proprii cetăţeni sub umbrela pandemiei şi să vândă pe nimic şi ultimele companii profitabile ale statului!

Pe 6 decembrie, votaţi ca să vă salvaţi! Sănătatea, locurile de muncă şi educaţia copiilor!  Nu vă lăsaţi speriaţi de ei! Nu vă lăsaţi intimidaţi! Ei asta vor! Să mai stea încă 4 ani la putere! Ei vor ca voi să nu veniţi la vot! Ca ei să poată fura şi distruge tot!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro