Mergi la conţinutul principal

“Paşi spre performanţă în handbal”

• prin acest proiect clubul “Alexandru 2012” urmăreşte mărirea ariei de selecţie pentru handbalul de performanţă • acţiunea finanţată de DJST Brăila se adresează copiilor de gimnaziu, băieţi şi fete, cu vârste între 11 şi 14 ani

 

Un nou proiect care vizează atragerea copiilor din municipiul şi judeţul Brăila spre handbal, “Paşi spre performanţă în handbal”, este deja în derulare. Proiectul clubului “Alexandru 2012’” Brăila se desfăşoară în perioada 16 septembrie - 17 noiembrie 2019 şi este finanţat de către Ministerul Tineretului şi Sportului, prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila. Cu acest prilej clubul brăilean încearcă să mărească aria de selecţie a copiilor de gimnaziu, băieţi şi fete, cu vârste între 11 şi 14 ani, atât din mediul rural cât şi din cel urban care vor să practice jocul de handbal.

Prin activitatea desfăşurată în cadrul proiectului, se urmăreşte depistarea şi preselecţia unui număr de aproximativ 130 de copii pe grupe de vârstă.

Proiectul are ca finalitate o competiţie de handbal, intitulată “Cupa Speranţelor”. “La această competiţie dorim şi anticipăm participarea unui număr de 90 copii, băieţi şi fete.  Dintre aceştia proiectul vizează ca grup ţintă un număr de 20 copii, 10 fete şi 10 băieţi, care să fie cooptaţi în rândul membrilor clubului şi care să fie înscrişi la o serie de competiţii sportive de handbal la care asociaţia va fi invitată şi pe care aceasta intenţionează să le organizeze. Aceşti copii vor fi selecţionaţi şi se vor pregăti în continuare alături de cei care au frecventat în mod constant antrenamentele de la înfiinţarea clubului până în prezent, creând în felul acesta un stimulent şi pentru alţi copii care o să li se alăture în activitatea sportivă handbalistică de performanţă. Proiectul va continua şi în anii şcolari viitori, deoarece conducerea clubului  doreşte implicarea elevilor în activităţi handbalistice de performanţă. Cadrele didactice din şcoli sunt interesate de un proiect sportiv, iar rezultatele care se vor obţine prin implementarea acestuia, vor constitui un imbold pentru a-l continua.”, se specifică în comunicatul emis de clubul organizator.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro