Mergi la conţinutul principal
“O floare pentru Andreea!”

Şcoala “Fănuş Neagu” a început anul şcolar cu gândul la Andreea

• ieri, elevii, părinţii şi profesorii unităţii de învăţământ au răspuns iniţiativei “O floare pentru Andreea” şi în locul buchetelor de flori au venit cu donaţii pentru adolescenta care se luptă cu leucemia • pe tot parcursul festivităţii de deschidere, elevii au afişat un banner de susţinere pentru colega lor

 

Şcoala Gimnazială “Fănuş Neagu” a păşit în noul an şcolar cu gândul la eleva Andreea Popescu, adolescenta de 12 ani care se luptă cu leucemia. Festivitatea de deschidere i-a fost dedicată acesteia, iar colegii, părinţii şi profesorii au răspuns iniţiativei “O floare pentru Andreea!” şi în locul buchetelor de flori au decis să doneze bănuţii pentru ca fata să îşi poată urma tratamentul de care are nevoie. Donaţiile s-au făcut pe tot parcursul evenimentului, care a început la ora 10.00, colegii ei de la clasa a VI-a B, coordonaţi de prof. diriginte Florentina Ţarălungă, plimbându-se cu urnele printre cei aşezaţi la careu. Şi tot elevii clasei a VI-a B au fost cei care au afişat pe tot parcursul festivităţii de deschidere un banner cu mesajul “Alături de Andreea!”. De asemenea, în slujba religioasă din prima zi de an şcolar preoţii au adresat şi o rugăciune de sănătate pentru copilă. De subliniat că, deşi cazul este unul foarte emoţionant, elevii Şcolii “Fănuş Neagu” s-au arătat zâmbitori şi pozitivi, fiecare având un gând bun pentru Andreea.

Ca de fiecare dată, festivitatea deschiderii anului şcolar nu ar fi fost completă fără mesajele de bun-venit ale directorilor Roxana Vasile şi Petruţa Calu, precum şi ale invitaţilor, printre aceştia numărându-se primarul Marian Dragomir, deputatul Pro România Emilia Meiroşu şi inspectorul şcolar general Viorel Botea.

“Am venit în mod special pentru a vă ura mult succes în noul an şcolar şi o să vă propun un pact din partea Primăriei Municipiului Brăila! Elevii vin la şcoală, învaţă, leagă noi prietenii şi se distrează. Părinţii continuă educaţia pe care le-au dat-o în primii ani de viaţă, iar doamnele educatoare, doamnele învăţătoare şi profesorii continuă să cizeleze lucrurile frumoase pe care le-au pornit părinţii în ceea ce priveşte educaţia copiilor. Primăria Municipiului Brăila va premia în continuare în fiecare an elevii şi profesorii care obţin locul I, II şi III la competiţiile naţionale şi internaţionale, asigură abonamente gratuite tuturor elevilor pentru transportul pe teritoriul municipiului Brăila şi ultima provocare vine pentru elevi! Când vor termina şcoala şi vor merge mai departe şi îşi vor lua zborul vor vorbi de fiecare dată frumos despre părinţii lor, despre profesorii care le-au asigurat educaţia şi despre oraşul nostru. Mult succes în noul an şcolar!”, le-a urat edilul-şef.

La rândul ei, Emilia Meiroşu, deputat Pro România şi fostă directoare a Şcolii Gimnaziale “Fănuş Neagu”, a ţinut să îi felicite pe cei prezenţi pentru iniţiativa “O floare pentru Andreea!”.

“Dragi elevi, sunteţi minunaţi! Felicit conducerea şi comitetul de părinţi pentru iniţiativa pe care au avut-o de curând, aceea de a o sprijni pe Andreea! Să o susţinem în continuare şi să reuşim să salvăm o viaţă. Dragi profesori, vă rog să vă menţineţi linia de oameni drepţi, corecţi, oameni care iubesc copiii, şi succesul este al acestei şcoli şi al dumneavoastră! Vă doresc un an cu împliniri, cu multe bucurii şi satisfacţii profesionale!”, a trasmis Emilia Meiroşu.

Mai multe detalii despre evenimentul “O floare pentru Andreea!” veţi putea citi în ediţia de mâine.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro