Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Nostalgii...”, un nou volum semnat de Ionel Jecu

• volumul a fost lansat la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor “Ana Aslan”

 

Miercuri, 16 august, la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor “Ana Aslan”  din Brăila, în cadrul Cenaclului “Casa Speranţei” a fost lansat volumul de proză “Nostalgii...”, semnat de Ionel Jecu. Aflat la a douăsprezecea carte publicată, autorul reînvie în paginile acestui volum “prima noastră ţară”, care este ţara copilăriei, cu laptele mamei şi dojana tatălui, cu acreala zarzărilor verzi şi colbul din uliţă, cum spune autorul. “Gândul îmi zboară la lumea copilăriei, acea lume a inocenţei prin care trecem fiecare dintre noi. De multe ori, am încercat să o aduc înapoi, s-o retrăiesc din nou, dar oricât m-am străduit, n-am reuşit”. O carte despre nostalgii şi simplitatea veţii, primită cu multă căldură de către colegii de breaslă şi cei de cenaclu.

Cunoscut scriitor de literatură umoristică, Ionel Jecu înscrie în palmaresul său o nouă filă din “Nostalgiile...” omului născut în veşnicia satului, alături de celelalte opere care îl reprezintă. Printre acestea, amintim: “...Strânse din goana vieţii” – 2008; “Cactus la purtător” – 2011; “E dulce viaţa în România” – 2011; “În coarnele melcului “– 2015, “În ograda bunicilor - 2011”; “5 povestioare pentru copii” – 2012; “Dor de copilărie” – 2012; “Coşmarul unei prinţese” – 2013, “O zi de pomină” –2013,  “Căruţa de la miezul nopţii” – 2012 şi “Caseta fatală”- 2015.

Seara de cenaclu a fost condimentată ca de obicei,  cu muzică folk, interpretată de profesor Florin Lazăr şi Teodor Gabriel Şcheaua.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii