Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Matrimoniale”, la Teatrul “Maria Filotti”

• spectacolul va avea loc joi, 24 octombrie, de la ora 19.30, la Sala Mare

 

Joi, 24 octombrie, de la ora 19.30, la Sala Mare a Teatrului “Maria Filotti” se va juca spectacolul “Matrimoniale”, o comedie scrisă de Lia Bugnar şi regizată de Diana Lupescu. În distribuţie: Ada Navrot, Crenguţa Hariton, Lucian Ghimişi şi Mihai Marinescu,  actori ai Teatrului Nottara din Bucureşti.

Dramaturgul Lia Bugnar ne propune o poveste specială: Eva este o femeie foarte bogată, care vrea să se mărite. Pretendenţii aleşi cu multă grijă sunt Tibi şi Zaharia, iar jocul cuceririi “trofeului” începe instantaneu. Printr-o cavalcadă de replici de haz, dar şi unele situaţii pline de dramatism, descoperim că nimeni nu este ce vrea să pară. Totul se complică şi mai mult la apariţia altei femei, Mira. Finalul neaşteptat, replicile savuroase, situaţiile impresionante de viaţă care se succed cu repeziciune, fac întâlnirea cu acest spectacol de neratat.

Tot joi, de la ora 12.30, la Sala Mare, spectacolul “Jocul”, de Dimitar Marinov Dimitrov,  regia Dimitar Dimitrov, directorul Teatrului din Shumen, Bulgaria, cu o distribuţie exclusiv brăileană: Emilia Mocanu, Zane Jarcu, Adrian Ştefan, Daniela Antonescu.
Categorie articol: 

Comentarii