Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Marocanul” nu scapă de arest

după ce l-a bătut bine pe un brăilean, în faţa barului “Blasova” de pe strada Gării, Băzdrăgan Florin a ajuns în spatele gratiilor, însă a vrut să scape • zilele trecute, Judecătoria Brăila i-a înlocuit măsura şi i-a dat arest la domiciliu, numai că judecătorii Tribunalul Brăila au admis contestaţia procurorilor şi au menţinut arestul preventiv

 

Individul care l-a agresat pe un brăilean şi l-a băgat în comă, în faţa barului “Blasova” de pe strada Gării, în luna iulie, a încercat în zadar să scape de arestul preventiv. Băzdrăgan Florin, zis “Marocanul”, în vârstă de 31 de ani, a avut câştig de cauză la Judecătoria Brăila, unde s-a dispus ca acesta să fie mutat în arest la domiciliu. Numai că, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au formulat contestaţie împotriva măsurii, iar la Tribunalul Brăila decizia a fost cu totul alta. Inculpatul a mai primit o lună de arest preventiv. “Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, împotriva încheierii din şedinţa de cameră de consiliu din data de 28.08.2018, pronunţată de Judecătoria Brăila. Dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului Băzdrăgan Florin cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală, pe o perioadă de 30 zile respectiv de la data de 01.09.2018 până la data de 30.09.2018, inclusiv. Definitivă”, este soluţia pronunţată de instanţa superioară.
Potrivit anchetatorilor, la data de 18 iulie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea unei fapte de vătămare corporală. De la spital s-a anunţat faptul că un bărbat, cu urme de agresiune, este internat. Poliţiştii au efectuat cercetări şi au stabilit că, la data de 13 iulie, ora 20.30, un bărbat de 31 de ani, aflat în faţa barului de pe strada G-ral Eremia Grigorescu, a fost lovit cu pumnul de Băzdrăgan, după care a căzut la pământ, în stare de inconştienţă. Iniţial, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, însă apoi s-a schimbat încadrarea juridică, în infracţiunea de vătămare corporală. S-a stabilit că persoana vătămată a suferit leziuni grave, pentru care are nevoie de 40 - 45 zile de îngrijiri medicale. La internare, cel bătut a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, fiind în stare comatoasă.

La data de 2 august, inculpatul Florin Băzdrăgan a fost arestat preventiv, el fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Tot acolo va mai rămâne şi luna aceasta.
Categorie articol: 

Comentarii