Mergi la conţinutul principal

“Madry Pizza”, alături de Bogdi! Pizzeria donează toate încasările din ziua de 1 septembrie

• brăilenii sunt aşteptaţi sâmbătă, între orele 16.00-23.00, să păşească pragul localului situat pe Calea Călăraşilor, la Module, vizavi de Facultatea de Inginerie • toţi banii încasaţi în această zi vor fi donaţi campaniei “Bogdi învinge tumora” • Bogdi are nevoie urgentă de susţinerea noastră financiară, deoarece luna viitoare va fi supus unei intervenţii chirurgicale

 

Urmând exemplul altor societăţi comerciale din Brăila, Pizzeria “Madry Pizza” se alătură cauzei lui Bogdi şi donează toate încasările de sâmbătă, 1 septembrie.

“Suntem alături de părinţii lui Bogdan, băieţelul de 3 anişori diagnosticat cu tumoră la ficat. Aşadar, am hotărât ca toate încasările de sâmbătă, 1 septembrie, să le donam în contul familiei. Durerea părinţilor este nemărginită, însă suntem convinşi că împreună vom reuşi să contribuim substanţial pentru ca acest copilaş să se întoarcă acasă, la Brăila. Vă aşteptăm sâmbătă, 1 septembrie, între orele 16:00-23:00, la MADRY PIZZA, pe Calea Călăraşilor, la Module, vizavi de Facultatea de Inginerie, să degustaţi produsele noastre. Totodată, puteţi comanda şi la domiciliu. Telefon: 0239.700.400. Împreună putem salva o viaţă!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Madry Pizza Brăila. 
Reamintim că au mai rămas doar trei zile în care puteţi să îi oferiţi o şansă la viaţa lui Bogdi donând direct pe pagina de Facebook “Bogdi învinge tumora 2”. Până pe data de 31 august puteţi intra pe pagină şi dona sume de bani pentru ca băieţelul de numai 3 anişori să învingă tumora, 31 august fiind termenul la care expiră cele trei luni de campanie de donare prin intermediul reţelei de socializare.

Bogdi a trecut până acum prin şapte şedinţe de chimioterapie şi urmează a opta, apoi hopul cel mare: operaţia de extirpare a tumorii. Deoarece costurile unei astfel de intervenţii sunt mari, mult peste puterile şi resursele părinţilor - vorbim de o sumă în jurul a 100.000 de euro, aceştia au mare nevoie ajutorul nostru ca să-şi salveze copilul.

 

Donează 2 euro la 8832!

Dacă nu aţi apucat să donaţi prin intermediul campaniei derulate pe Facebook, mai exisă o metodă simplă, rapidă şi eficientă de a-l auta pe Bogdi: un SMS de 2 euro la 8832. Haideţi să “rupem” 2 euro, adică mai puţin de 10 lei, pentru acest băieţel minunat! Haideţi să renunţăm pentru o zi la un suc, o îngheţată sau o prăjitură şi să ajutăm un copil aflat în suferinţă! Trimite textul “BOGDAN” la 8832 şi oferă-i o şansă la viaţă! Campania este deschisă până pe 15 septembrie şi este sprijinită de Orange, Telekom, Vodafone şi RCS-RDS. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.

Lupta continuă! Ajută-l pe Bogdi!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro