Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Mărțișorul, simbol al primăverii”, concurs online de confecționat mărțișoare

* înscrierea în concurs se face prin transmiterea unei singure fotografii ca și comentariu la afișul concursului postat pe pagina de Facebook a organizatorului

 

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) Brăila, cu sprijinul Uniunii Județene a Pensionarilor, Consiliului Județean și Primăriei Municipiului Brăila organizează, zilele acestea, concursul online de confecționat mărțișoare intitulat "Mărțișorul, simbol al primăverii".

Potrivit Centrului de Creație Brăila, înscrierea în concurs se face prin transmiterea unei singure fotografii ca și comentariu la afișul concursului postat pe pagina de Facebook a organizatorului, cu mărțișorul confecționat de fiecare participant. Mărțișorul va fi confecționat din materiale și prin tehnici alese de fiecare participant la concurs, până pe data de 1 martie 2021, ora 10.00.

Premiul unic, de 100 de lei, va fi acordat posesorului mărțișorului desemnat câștigător (cu cele mai multe like-uri obținute până la data de 1 martie). Adresa de Facebook a organizatorului este: facebook.com/Centrul.de.Creatie.Braila.

Centrul de Creație Brăila a organizat, recent, Concursul de fotografie "Iarna pe uliță", câștigătorul intrând în posesia sumei de 100 de lei. Este vorba de brăileanca Diana Ignat, cadru didactic, a cărei fotografie a acumulat cele mai multe like-uri pe pagina de Facebook a Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii