Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Lonamad” Brăila donează 2% din vânzările de săptămâna viitoare pentru Bogdi

• reprezentanţii magazinului de mobilă au făcut deja o donaţie de 500 lei pentru băieţelul de 3 anişori, prin Asociaţia “Pitagora”

 

“Lonamad” Brăila se alătură campaniei de strângere de fonduri pentru Bogdi! Sătămâna viitoare, adică între 25 iunie şi 1 iulie, 2% din sumele adunate în urma tuturor vânzărilor ce se vor face în magazinul de mobilă de pe Soşeaua Râmnicu Sărat nr. 74 (cu intrare pe Comuna din Paris) vor fi donate pentru Bogdi. Iniţiativa vine în completarea unei donaţii făcute deja de directorul companiei, Gheorghe Comşa, prin intermediul Asociaţiei “Pitagora”. Donaţia a fost în valoare de 500 lei, sumă ce a fost virată în unul dintre conturile destinate pentru această cauză. Le mulţumim celor de la Asociaţia “Pitagora” şi magazinul de mobilă “Lomanad” pentru gestul generos şi sperăm ca tot mai mulţi să le urmeze exemplul.

 

“Pictăm un zâmbet pentru Bogdi”

Miercuri dimineaţă, Parcul Monument s-a umplut de zâmbete! Zeci de copii, alături de părinţii lor, au venit să se distreze şi să fie alături de Bogdi aşa cum ştiu ei mai bine: prin joacă. La iniţiativa unor mămici organizate într-un grup pe Facebook, rondoul din parc a fost pentru câteva ore “polul” distracţiei. Copiii s-au jucat, au participat la atelierul de modelat plastilină, şi-au lăsat imaginaţia să zboare şi au desenat cu creta pe asfalt. Iar pentru ca totul să fie perfect, cei mici nu au ratat ocazia să se picteze pe faţă, Andreea Gabriela Tudor, elevă la Liceul de Arte, şi Georgiana Datcu fiind “resposabile” de face panting. Dimineaţa a fost o încântare pentru toţi participanţii care au venit şi cu scopul de a-l ajuta pe Bogdi.   Astfel, din donaţiile făcute, alţi 346 lei vor ajunge la Bogdi.

Reamintim că băieţelul se află în Turcia, pentru tratament de specialitate, iar ultimele rezultate sunt de-a dreptul încurajatoare: valorile AFP (indicele tumoral) au scăzut la jumătate, după ce au stagnat o perioadă. Ecograful a arătat o formaţiune tumorală de dimensiuni mai mici faţă de cele iniţiale, iar doctorii sunt încrezători, potrivit mămicii micului erou, Sorina Popa. Copilaşul a urmat 3 şedinţe de chimioterapie, iar săptămâna viitoare este programat pentru cea de-a patra. Medicii au estimat că Bogdi ar avea nevoie de 9-11 astfel de şedinţe.

Le mulţumim încă o dată miilor de oamenii generoşi care au sărit în ajutorul lui Bogdi şi vă îndemnăm să continuăm frumoasa mobilizare pentru acest băieţel greu încercat. Donaţii se pot face în următoarele conturi:

 

CONT LEI, deschise pe numele Popa Sorina-Mihaela:

RO02INGB0000999907943914 (ING Bank)

RO92BRDE090SV53155850900 (BRD)

 

CONT EURO, deschis pe numele Popa Cristian:

RO43BRDE090SV33301900900 (BRD)

 

De asemenea, vă invităm să intraţi pe pagina de Facebook “Bogdi învinge tumora” şi să licitaţi sau să scoateţi la licitaţie diferite obiecte. Banii adunaţi sunt redirecţionaţi către cauza lui Bogdi.

Vă aşteptăm în continuare donaţiile şi la sediul cotidiaunul “Obiectiv”, strada Mihai Eminescu nr. 56, de luni până vineri, între orele 10.00-17.00. 

Cu ajutorul nostru, Bogdi poate învinge tumora!

 
Categorie articol: 

Comentarii