Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Jocul”-un spectacol pentru toate vârstele

• piesa regizorului Dimitar Marinov Dimitrov se joacă astăzi, de la ora 11.00, în Sala Mare a Teatrului “Maria Filotti”

 

Astăzi, joi, 10 octombrie, de la ora 11.00, în Sala Mare a Teatrului “Maria Filotti” se joacă spectacolul “JOCUL” de Dimitar Marinov Dimitrov, regia Dimitar Dimitrov.

Spectacolul  JOCUL, în regia lui Dimitar Dimitrov, directorul Teatrului din Shumen, Bulgaria, are o distribuţie exclusiv brăileană: Emilia Mocanu, Zane Jarcu, Adrian Ştefan, Daniela Antonescu.

Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 18.00, la Sala Bujor Macrin-DOI PE UN BALANSOAR de William Gibson, direcţia de scenă Victor Ioan Frunză.

În distribuţie: Alin Florea şi Corina Moise.

O poveste de iubire, o complicată relaţie de dragoste dintre un avocat şi o dansatoare, într-un New York imposibil. O femeie care atrage ca un magnet bărbaţi nepotriviţi, escroci sentimentali, cinici, victima perfectă, cea care rămâne deobicei singură, nefericită, fără de noroc şi care într-o zi cunoaşte un bărbat, primul din viaţa ei, care nu vrea să profite de ea, cel care o transformă dintr-o persoană singuratică, plină de complexe, într-o femeie mândră de frumuseţea ei. Însă, acea zi minunată trece, dispare, odată cu cel care o iubise cu adevărat.

Duminică, 13 octombrie, de la ora 18.00, la Sala Mare-spectacolul TRUE WEST de Sam Shepard , regia Vlad Cristache.

În distribuţie: Emilian Oprea, Silviu Debu, Valentin Terente, Mihaela Trofimov.

Doi fraţi, Lee şi Austin, unul vieţuind în jungla urbană, la Hollywood, celălalt, veşnic rătăcitor prin deşert, două personalităţi distincte, situate la extreme, una a vestului sălbatic neîmblânzit, brutal, dar adevărat, cealaltă a vestului sălbatic citadin, contrafăcut, degradat. Doi fraţi bântuiţi de amintirile unei copilării apuse, aflaţi acum în căutarea unor răspunsuri existenţiale: Ce înseamnă să trăieşti oare cu adevărat? Mai există un western adevărat, ca viaţa?

Doi fraţi şi scenariul vieţii lor, unul conflictual, în care ei înşişi devin personaje, în căutarea vieţii adevărate, a visului american, dacă există  aşa ceva.

True West, un text viu, antrenant, provocator, iar Sam Shepard, un cowboy avangardist, îndrăgostit de viaţă, sub toate aspectele ei.
Categorie articol: 

Comentarii