Mergi la conţinutul principal

“Istros” şi “Torent”, la Târgul de Carte GAUDEAMUS

• la Pavilionul Central al Complexului Expoziţional Romexpo din Bucureşti sunt peste 850 de evenimente editoriale şi profesionale, un număr record

În perioada 16 - 20 noiembrie 2016, în Pavilionul Central al Complexului Expoziţional Romexpo din Bucureşti are loc Târgul Internaţional GAUDEAMUS - Carte de Învăţătură . Evenimentul, ajuns la ediţia cu numărul 23, reuneşte peste 300 de expozanţi , însemnând un nucleu puternic şi bine definit de edituri româneşti cu tradiţie, instituţii de învăţământ, difuzori de carte şi publicaţii, asociaţii profesionale şi organizaţii active în domeniile cultură şi educaţie, prezente an de an la Gaudeamus, iar acestora li se adaugă numeroşi participanţi în premieră. Pe toată durata Târgului, vor avea loc peste 850 de evenimente editoriale şi profesionale, record în istoria târgului şi, în premieră, invitat de onoare al ediţiei este o ţară de dincolo de graniţele Europei: China, prezentă la târg cu un stand generos, cel mai mare alocat până acum pentru ţara aflată în această postură.

Miercuri, 16 octombrie, la deschiderea Târgului de Carte GAUDEAMUS, reprezentanţii Cenaclului “Casa Speranţei” al Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor “Ana Aslan “ Brăila C.A.R.P. s-au deplasat la Bucureşti pentru a participa la lansarea cărţii “Agonia fericirii”, semnată de scriitoarea Violeta Craiu, dar şi pentru a vizita celelalte standuri ale Târgului.

Astfel, printre standurile în care se regăsesc autori sau edituri brăilene se numără standul Editurii Istros a Muzeului Brăilei „Carol I”, unde sunt programate în această perioadă patru lansări de carte şi Editura TORENT PRESS din Brăila, care este prezentă la Gaudeamus cu romanele semnate de Doina Popescu-Brăila.

Programul de vizitare a târgului este zilnic, între orele 10.00 şi 20.00.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro