Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Insomniacii”, la Palatul LYRA

• comedia semnată de Mimi Brănescu se va juca marţi, 11 iunie, de la ora 20.00

 

Marţi, 11 iunie 2019, de la ora 20:00, Palatul “Lyra” găzduieşte o premieră  la Brăila. Este vorba despre spectacolul “Insomniacii”, un text de Mimi Brănescu.  Distribuţia, formată din Leonid Doni, Gheorghe Ifrim şi Marius Chivu face din această piesă o remarcabilă comedie de situaţii.

O comedie savuroasă despre ocupaţiile absurde ale celor care suferă de insomnie incurabilă, despre oameni rătăcind în absurd, care se agaţă de gânduri revelatoare, oricât de caraghioase, în speranţa ieşirii din anonimat.

Trei nebuni care se întâlnesc noaptea în parc, pentru că, la fel ca mulţi dintre noi, suferă de insomnie. Dorinţa ieşirii din anonimat, din banalitatea vieţii şi a condiţiei umane dramatice, îi conduc la o serie de aberaţii născute din gânduri revelatoare şi rătăciri în absurd, într-un dialog amuzant despre... povestea lui Harap-Alb, extratereştri, oameni-păianjeni, descoperiri şi alte asemenea.

Spectacolul este demonstraţia perfectă a faptului că, în mişcarea sa browniană, universul interior al fiecăruia, indiferent de legile absurde care îl guvernează, se poate ciocni de altele, asemenea, având ca efect nu un impact cutremurător, ci un imprevizibil umor de situaie. O comedie nebună cu şi despre nebuni şi nebunie.
Categorie articol: 

Comentarii