Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Fetiţa cu chibrituri”. Spectacol caritabil de Crăciun, marca Lil Motion

• continuând tradiţia, elevii au organizat pe 23 decembrie un frumos spectacol de dans • în urma evenimentului “Good will Lil Event”, zeci de copii din Chiscani şi Chercea au primit cadouri de la Moş

 

Dansul aduce bucurie! Iar cei de la Lil Motion Dance School sunt maeştri în a-i face fericiţi pe alţii, prin dans. Pe 23 decembrie, sub îndrumarea coregrafei Liliana Stan, elevii au continuat tradiţia şi au organizat un spectacol caritabil ce a avut ca scop strângerea de donaţii pentru copiii la care Moş Crăciun ajunge mai greu sau chiar deloc. Evenimentul s-a numit “Good will LIL event”, iar dansatorii i-au încântat pe cei prezenţi cu show-ul “Fetiţa cu chibrituri”, o adaptare după celebrul basm. 

Spectacolul a fost unul de poveste, tinerii dansatori oferind celor prezenţi un show plin de emoţie. Brăilenii au rezonat cu mesajul celor de la Lil Motion şi au oferit alimente, dulciuri, jucării, rechizite, haine sau chiar donaţii în bani. Pe lângă acestea, sponsorii evenimentului, Carrefour România şi magazinul Ariel, au oferit pachete cu dulciuri şi hainuţe. În seara de 23 decembrie, o parte din cadouri a ajuns la copiii din Chiscani, iar pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, darurile au ajuns în Chercea şi au fost împărţite celor mici de părintele Nicolae Filimon de la Biserica “Sf. Filoftea”.

Echipa Lil Motion s-a gândit şi la copiii aflaţi în suferinţă şi au donat cei peste 1.100 lei strânşi în cadrul evenimentului, Giuliei Badea, o fetiţă de numai doi anişori din Brăila care a fost diagnosticată la începutul acestui an cu leucemie, iar de atunci, pentru micuţă fiecare zi este o luptă pentru supravieţuire. Cei care vor să o ajute pe fetiţă pot face donaţii în conturile Asociaţiei Giulia Ana Maria, deschise la Raiffeisen Bank: 

CONT LEI: RO81RZBR0000060019304748

CONT EURO: RO86RZBR0000060019306986

COD BIC: RZBRROBU

“Mulţumim tuturor celor care s-au alăturat acestui eveniment. Mulţumim sponsorilor şi partenerilor. Toată lumea merită un Crăciun fericit!”, ne-a spus Liliana Stan, coregraful şcolii de dans Lil Motion.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii