Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Elevii de 10” ai Brăilei, premiaţi astăzi la Prefectură

• cei zece elevi care au finalizat cu media 10 Evaluarea Naţională, respectiv Bacalaureatul, vor primi premii în bani şi diplome de excelenţă din partea Ministerului Educaţiei

 

Astăzi, în Sala Mare a Prefecturii, elevii brăileni care au obţinut media 10 la examenul de Evaluare Naţională şi Bacalaureat vor fi premiaţi! Cei zece elevi brăileni care au reuşit această performanţă vor fi răsplătiţi cu premii în bani şi diplome de excelenţă din partea Ministerului Educaţiei Naţionale. Sumele acordate sunt în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională, respectiv de 3.000 de lei pentru fiecare absolvent de liceu care a obţinut media 10 la examenul naţional de Bacalaureat.

La Evaluarea Naţională, “decarii” Brăilei de anul acesta sunt: Olivia-Ingrid Androniu, Maria Iordache şi Daria Alexia Miron de la Şcoala “M. Eminescu”, Ana-Maria Botea, Dragoş Ionuţ Coticeru şi Sandra Maria Păiş de la Colegiul “N. Bălcescu”, Ana Cristina Iordache şi Iulia-Andreea Lovin de la Şcoala “I. Creangă” şi Anca Georgiana Moise de la Colegiul “Gh. M. Murgoci”. La Bacalaureat s-a obţinut o singură medie de 10, “campioana” fiind Maria Nelia Grădeanu, absolventă a Colegiului “Murgoci”.

La nivelul întregii ţări, 345 de absolvenţi de clasa a VIII-a au finalizat Evaluarea cu media 10, respectiv 139 de absolvenţi de clasa a XII-a au încheiat cu media generală 10 examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2018.

Reamintim că anul acesta elevii brăileni au obţinut rezultate foarte bune la examenele naţionale, judeţul Brăila clasându-se pentru al şaselea an consecutiv pe primul loc la Evaluarea Naţională şi pe locul trei la Bacalaureat.
Categorie articol: 

Comentarii