Mergi la conţinutul principal

“Dublă” baschetbalistică sâmbătă în Sala Polivalentă

adversare sunt echipele de juniori de la Cuza Sport şi CSS Mediaş • la U16 cele două formaţii dispută derby-ul seriei a 2-a • la U18 va fi un duel pentru un loc la mijlocul clasamentului • primul joc începe la ora 11.00

 

Dacă duminica trecută, Sala Polivalentă din Brăila a găzduit un derby baschetbalistic la seniori, între primele două clasate din seria a 3-a a Ligii I, respectiv între Cuza Sport şi Steaua 2 Bucureşti, în acest weekend, în aceeaşi locaţie, va avea loc tot un derby, la U16, între echipa brăileană, lideră în grupa a 2-a a turneului semifinal grupa valorică A, şi ocupanta locului al treilea, CSS Mediaş. De altfel, între Cuza Sport Brăila şi CSS Mediaş va avea loc o dublă partidă, una la nivelul echipelor de juniori U16, cea de a doua la U18, primul meci fiind programat pentru ora 11.00.

La ambele grupe noi ne-am realizat de fapt obiectivele, ambele echipe au ajuns la turneul semifinal, grupa valorică A, ceea ce vom mai realiza de acum încolo este un bonus. Pentru că avem o generaţie bună de jucători la U16, care este şi într-o formă sportivă foarte bună, ne dorim acum să ajungem la turneul final şi suntem în grafic. Sper să trecem de CSS Mediaş ca să ne consolidăm postura de lideri ai seriei a doua. La U18 ne dorim evoluţii în creştere şi un loc la mijlocul clasamentului turneului semifinal. La această categorie de vârstă jucăm cu baschetbalişti, ca vârstă, mai mici decât nivelul competiţiei. Eu sper ca lumea să vină la Polivalentă sâmbătă pentru că, în opinia mea, vor fi două meciuri spectaculoase”, a declarat Mircea Totolici, managerul clubului Cuza Sport.

Duminică, de la ora 13.00, în penultima etapă a returului Ligii I la baschet masculin, echipa de seniori de la Cuza Sport Brăila, lidera grupei a 3-a, va juca la Bucureşti cu satelitul echipei Dinamo, echipă care ocupă ultimul loc în clasament. În tabăra formaţiei brăilene nu sunt probleme de lot, iar în aceste condiţii unicul obiectiv vizat de elevii antrenorilor Cătălin Ştefănescu şi Mircea Totolici este victoria.

În penultima etapă mergem la Dinamo 2 cu dorinţa de a continua seria succeselor pentru a ne păstra locul întâi în grupă. Nu avem probleme de lot, aşa că vom putea alinia cea mai bună formulă de echipă şi vom putea să ne îndeplinim obiectivul', a mai spus Mircea Totolici.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro