Mergi la conţinutul principal

“Dublă” şi penalty ratat de Stelian Nicoliţă

• cu Bănel Nicoliţă eliminat încă din primul minut, CS Făurei a câştigat cu 3-1 la Delta Dobrogea Tulcea • “Arbitrul s-a grăbit cu decizia de a mă elimina”, a explicat fostul interaţional stelist

 

La prima acţiune a tulcenilor Bănel Nicoliţă l-a faultat pe Tomescu în calitate de ultim apărător şi a fost eliminat, însă CS Făurei a făcut un joc foarte bun şi, în inferioritate numerică tot meciul, s-a impus cu 3-1 la Delta Dobrogea Tulcea.

Prima repriză a fost echilibrată, cu câteva ocazii de poartă pentru fiecare formaţie şi părea că se va încheia aşa cum a început, 0-0, însă în penultimul minut de joc Stelian Nicoliţă a deschis scorul. În prelungiri, pentru formaţia vizitatoare a înscris şi juniorul Fineas Roată, care a trimis mingea în poarta goală, după o centrare a lui Puşcaşu şi o intervenţie mai puţin inspirată a portarului Scipanov.

În repriza a doua, Puşcaşu şi Stelian Nicoliţă şi-au trecut din nou numele pe lista marilor ratări. Primul a mai avut şi ghinion deoarece, la una dintre acţiuni, mingea şutată de el a fost scoasă de pe linia porţii de un fundaş. Însă în această parte a partidei şi Tudor a avut trei intervenţii salvatoare pentru CS Făurei.

Tulcenii au reuşit să reducă din diferenţă în minutul 69 prin Niţor şi partida se relansa. Însă oaspeţii au gestionat foarte bine jocul, au continuat să atace, iar în minutul 87 Puşcaşu a fost faultat în careu, dar Stelian Nicoliţă a ratat lovitura de la 11 metri. Atacantul s-a revanşat două minute mai târziu, când a realizat “dubla”, iar CS Făurei a câştigat meritat acest meci.

“Arbitrul s-a grăbit cu decizia de a mă elimina, dar am câştigat meritat şi în 10 jucători. Am avut şapte copii în teren şi cu toate acestea am fost echipa cea mai bună, îl remarc în mod special pe Roată, dar îi felicit pe toţi pentru prestaţia de la Tulcea”, ne-a declarat fostul internaţional stelist

 

CS Făurei: Tudor - Ciucă, Drezaliu, B. Nicoliţă, A. Huţu - Percă, Băicoianu, Puşcaşu, F. Roată – S. Nicoliţă, Ndigwe (min. 92 M. Lică).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro