Mergi la conţinutul principal

“Dacă ăla e cu aia, aia lui cu cine-o fi?”, o comedie despre dragoste

• spectacolul se va juca sâmbătă, 14 aprilie 2018, la Sala “Bujor Macrin” a Teatrului “Maria Filotti” •duminică, 15 aprilie, de la ora 18.00, la Sala Mare  se va juca spectacolul TARTUFFE, de Moliere

 

Sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 19 .00, la Teatrul “Maria Filotti”, sala “Bujor Macrin”, se va juca spectacolul “DACĂ ĂLA E CU AIA, AIA A LUI CU CINE O FI?” de Mimi BRĂNESCU, regia Radu NICHIFOR.

În distribuţie: Ramona Gîngă, Narcisa Novac, Corina Borş, Alexandru Marin şi Valentin Terente.

Mare, noapte, plajă, trei femei şi un bărbat. Fiecare iubeşte şi fiecare nu este iubit. O serie de întâmplări amuzante şi absurde, personaje bine conturate care compun o atmosferă demnă de film. Comedie, thriller şi romantic se unesc în textul lui Mimi Brănescu, care propune personajelor subiecte intrigante la care publicul nu rămâne impasibil. Cele cinci personaje sunt în căutarea răspunsului la întrebarea: “Dacă ăla e cu aia, ai’a lui cu cine-o fi?”.

“Titlurile lui Brănescu sunt mereu provocatoare, iar textul este interesant. Pe Brănescu nu prea ştii în ce categorie să-l încadrezi. Are nişte jucării care te fac să plângi, în piesele lui strecoară aşa, printre hohote de râs, nişte lucruri profunde. Are roluri feminine impecabile. Acest text este tot o poveste de dragoste, extrem de actuală, iar pentru mine a fost extraordinar să mă bucur de entuziasmul tinerilor actori. Narcisa Novac, o actriţă care cred că va face un salt foarte mare, este o actriţă foarte specială, Corina Borş, care a reuşit un rol diferit faţă de ceea ce a realizat ea până acum, iar Alex Marin este un actor cu totul special. Mi-a făcut mare plăcere să mă reîntâlnesc la lucru cu Ramona Gîngă, pentru că nu am mai lucrat de mult cu ea, o actriţă cu mare generozitate, şi Valentin Terente, un personaj care e un înger ce explică la final tot ce se întâmplă”, a precizat regizorul Radu Nichifor la premiera spectacolului.

Duminică, 15 aprilie, de la ora 18.00, la Sala Mare a Teatrului “Maria Filotti” se va juca spectacolul TARTUFFE, de Moliere. Comedia marelui Moliere este un poem despre pasiune, obsesie, intrigă şi iubire, în viziunea regizorală şi versiunea scenică a tânărului Alexandru Mâzgăreanu, cu o distribuţie de excepţie: Emilian Oprea, Valentin Terente, Andreea Vasile, Corina Borş, Liviu Pintileasa, Narcisa Novac, Adrian Ştefan, Emilia Mocanu, Vlad Galer. Un spectacol de referinţă, în traducerea lui Doru Mareş, decor- Andrada Chiriac, Costumele-Alexandra Mâzgăreanu, muzica-Alexandru Dan Suciu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro