Mergi la conţinutul principal

“Cupa Primăverii” la fotbal în sală, o competiţie apreciată de brăileni

• Pricons este performera primei etape • formaţia din Ianca s-a impus cu 12-5 în meciul cu  Yazaki • CD Tichileşti, ISU şi Inspectoratul Şcolar au câştigat pe merit în etapa inaugurală a competiţiei care se dispută în Sala Polivalentă

 

Competiţia din acest an a început cu o primă etapă în care au avut loc meciuri spectaculoase, disputate, cu toate că unele dintre scorurile înregistrate nu confirmă acest lucru. Urmărită din tribună de aproximativ 300 de brăileni, runda inaugurală a început cu o surpriză: VARD, o echipă care pornea ca favorită la victorie, a pierdut cu 4-2 disputa cu CD Tichileşti. Meciul a fost echilibrat, VARD a deschis scorul prin Zărnescu în minutul 10, iar Cireaşă a stabilit scorul primei reprize 1-1, în minutul 19. La două minute de la reluare, CD Tichileşti a preluat conducerea graţie golului marcat de Valentin Mogoş. VARD a alergat după egalare însă neşansa a făcut ca Ionuţ Huţu să devieze mingea în propria poartă şi balanţa victoriei s-a înclinat, în minutul 31, în favoarea celor de la CD Tichileşti care conduceau cu 3-1. Până la finalul partidei fiecare echipă a mai înscris câte un gol, Mădălin Fătu a redus din diferenţă în minutul 34 dar la faza următoare Cireaşă a realizat “dubla” şi CD Tichileşti s-a impus cu 4-2.

Pricons a realizat scorul primei etape, 12-5, în partida cu  Yazaki. A fost singurul meci al serii care nu a avut istoric. Pricons, cu Andrei Crăciun în rol de principal marcator dar şi pasator, a controlat jocul cap coadă şi şi-a depus candidatura la câştigarea competiţiei din acest an.

Pentru Princons au marcat Marius Dima (min. 4, 25), Andrei Crăciun (min. 6, 10, 29), Daniel Cazan (min. 7, 37), Cosmin Necoară (min. 14), Petrică Gheorghiu (min. 22), Cristian Dima (min. 28, 32), Marian Bolboceanu (min. 35), iar pentru Yazaki au înscris Marius Bordeianu (min. 18), Marius Gavrilă (min. 22), Cătălin Ivănescu (min. 25), Ionuţ Radu (min. 31), Adrian Iordache (min. 38).

În cel de-a treilea meci al serii ISU a câştigat cu 5-1 disputa cu ADM de la care, în acest meci, s-a remarcat doar Adrian Manole, care s-a zbătut singur în atac dar fără eficacitate pentru că nu a fost susţinut de colegii din echipă. Golurile celor de la ISU au fost înscrise de Adrian Plăpană (min. 2), Georgian Leaua (min. 10, 14), Silviu Mircea (min 15), Ionel Dincă (min. 16), iar pentru ADM a marcat Gheorghe în minutul 28.

Echipele Inspectoratului Şcolar şi Carrefour s-au întâlnit în ultimul meci al primei etape din cadrul Cupei Primăveri. O partidă echilibrată şi spectaculoasă. Iulian Bogoş a marcat pentru IŞJ în primul minut însă cei de la Carrefour au preluat iniţiativa şi au reuşit să restabilească egalitatea prin Gherson, în minutul 8. După o perioadă de joc echilibrat, Inspectoratul Şcolar s-a distanţat la 3-1 după o “dublă” a lui Viorel Tănase (min. 13, 14). Cei de la Carrefour şi-au creat câteva mari ocaii de gol, în urma cărora ar fi putut restabili egalitatea dar portarul Florin Giurgiu s-a opus de fiecare dată. La ultima fază a primei reprize, Bogoş a marcat şi la pauză Inspectoratul şcolar conducea cu 4-1. În repriza a doua, Valentin Păun de la  Carrefour a reuşit un hat trick însă şi profesorii au mai înscris de patru ori prin Viorel Ivan (min. 24), Ionuţ Micu (min. 25), Alexandru Naghi (min. 38) şi Bogoş (min. 40) iar echipa Inspectoratului Şcolar s-a impus cu 8-4.

“Au fost jocuri deosebite. Majoritatea formaţiilor participante şi-au omogenizat loturile în competiţiile anterioare, au crescut în valoare şi publicul spectator a avut ce vedea, pentru că au fost meciuri spectaculoase. Aşteptăm în continuare cât mai mulţi brăileni la Sala Polivalentă, mai ales copii, pentru că au ce vedea”, ne-a declarat Laurenţiu Vărgatu, preşedintele AJF Brăila.

Rezultatele înregistrate în prima etapă:

CD Tichileşti – VARD 4-2

Pricons – Yazaki 12-5

ISU – ADM 5-1

Carrefour – Inspectoratul Şcolar 4-8

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro