Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Ce ne dorim de la sistemul educațional?” Consultare online a elevilor din Brăila

* webinarul va avea loc marți, 7 aprilie, iar invitați la dezbateri sunt toți elevii din municipiu și județ

 

Consiliul Județean al Elevilor (CJE) Brăila anunță un nou demers. Intitulat ,,Ce ne dorim de la sistemul educațional?”, liderii elevilor își dau întâlnire cu colegii lor din municipiu și județ prin în mediul digital. Este vorba despre un webinar, care se desfășoară sub forma unui dialog structurat, în urma căruia CJE Brăila își propune să afle problemele cu care se confruntă elevii. În urma dezbaterilor, aceștia vor încerca să găsească soluții pe care Consiliul Național al Elevilor le va înainta partidelor care vor candida la alegerile parlamentare, astfel încât ele să fie incluse în propunerile lor de program de guvernare.

Întâlnirea va avea loc marți, 7 aprilie, la ora 15.00, pe platforma Zoom.

”Invităm astfel elevii din toate liceele și școlile din județul Brăila să participe la această conferință online, pentru a face schimb de idei și pentru a contribui la construirea unui nou sistem de învățământ bazat pe necesitățile tuturor părților implicate în actul educational”, este invitația lansată de Rareș Voicu, liderul elevilor.

Webinarul ”Ce ne dorim de la sistemul educational?” va avea loc la următoarea adresă: https://us04web.zoom.us/j/824486590.
Categorie articol: 

Comentarii