Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Campionii României în şcoală, liceu şi universitate”

• astăzi, elevii o vor cunoaşte pe atleta Anamaria Ioniţă • evenimentul va avea loc la ora 13.00, în sala de sport a şcolii Alexandru Ioan Cuza

 

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila organizează, astăzi, de la ora 13.00, în sala de sport a şcolii “Alexandru Ioan Cuza”, o nouă întâlnire a valorilor sportive de pe plan local cu elevii, invitată fiind atleta Anamaria Ioniţă, o sportivă cu un palmares impresionant. Atletă încă în activitate, având în acest moment dublă legitimare, CSM Brăila - CSU Piteşti, Anamaria Ioniţă este multiplă campioană naţională, medaliată în competiţiile naţionale şi internaţionale. Anul 2016 i-a adus medalia de bronz la Campionatul Mondial de la Portland în proba de ştafetă 4X400 m plat şi tot anul trecut a participat cu lotul naţional al României la Jocurile Olimpice de vară din Brazilia.

Întâlnirea de astăzi are loc în cadrul proiectului naţional “Campionii României în şcoală, liceu şi universitate”.

Evenimentul este organiat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila cu sprijinul Clubului Sportiv Municipal Brăila, Inspectoratului Şcolar Judeţean şi şcoala Alexandru Ioan Cuza.
Categorie articol: 

Comentarii