Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Braicar” îşi face stocul de GPL pe un an întreg

• achiziţia are o valoare estimată de aproape 0,43 milioane lei, fără TVA • alimentarea autobuzelor cu GPL se va face la staţia PECO a ofertantului câştigător • licitaţia este programată chiar săptămâna viitoare   

 

După ce operatorul public de transport în comun de persoane SC “Braicar” SA a finalizat, recent, procedura de achiziţie a stocului de motorină pentru întreg anul curent, aferent parcului auto pe care-l deţine, compania face acum acelaşi demers şi pentru GPL (gaz petrolier lichefiat). Zilele trecute “Braicar” a lansat în SEAP (sistemul electronic de achiziţii publice) procedura achiziţiei a 204.000 litri GPL cu o valoare estimată de  428.400 lei, adică 2,1 lei/litru, fără TVA.

Conform anunţului de achiziţie, autoritatea contractantă cere ofertanţilor să facă dovada că deţin în proprietate, în chirie sau orice altă formă de deţinere, o staţie de livrare a GPL pe raza municipiului de la care pot fi alimentate autobuzele.  

Data limită de depunere a ofertelor la sediul societăţii “Braicar” este vineri, 3 august, ora 15.00. Firmelor interesate de acest contract li se solicită constituirea unei garanţii de participare în sumă de 4.000 lei, conform prevederilor înscrise în caietul de sarcini. Oferta câştigătoare se va stabili prin metoda: “procedură simplificată” cu unic criteriu de selecţie “preţul cel mai scăzut”. 

Reamintim că, în 2011, “Braicar” a reuşit să aducă mai multe autobuze alimentate GPL, la mâna a doua, din Austria, în cadrul colaborării pe care o are de mai mulţi ani cu o companie interesată să restaureze în atelierele “Braicar” tramvaie de epocă.

În ce priveşte furnizorul de motorină, acesta a fost stabilit la licitaţie chiar la începutul acestui an, fiind vorba despre “Rompetrol Downstream”.
Categorie articol: 

Comentarii