Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Brăila joacă baschet”

• este proiectul lansat de clubul de baschet brăilean Cuza Pirates • de bugetul obţinut  de la CJ vor beneficia baschetbaliştii de la grupele U13, U14, U16, U18 şi cei de la echipele de minibaschet şi babybaschet •Încercăm să promovăm Brăila la nivel naţional, sportul este cel mai bun ambasador în aceste momente grele pentru toată lumea”, spune Mircea Totolici

 

Baschetbaliştii clubului Cuza Pirates continuă pregătirile în vederea noului sezon competiţional. Deocamdată nu se ştie care va fi formatul campionatelor care vor începe în această toamnă, cert este însă faptul că gruparea sportivă brăileană s-a înscris la mai multe categorii de vârstă şi anume la U13, U14, U16, U18. De asemenea vor fi două echipe care vor lua startul în campionatul de minibaschet şi una în cel de babybaschet.

Cuza Pirates a lansat de curând proiectul “Brăila joacă baschet”, unul finanţat de Consiliul Judeţean. Banii primiţi vor fi folosiţi, ca în fiecare an, pentru pregătirea sezonului competiţional, arbitraje, echipamente sau pentru plata chiriilor la sălile de antrenament.

“Am lansat deja acest proiect sportiv finanţat 90% de CJ şi 10% fonduri proprii, aici intrând banii de la sponsori şi membri cotizanţi. Folosim acest buget pentru pregătirea echipelor care vor participa la competiţiile naţionale. În jur de 80 de sportivi sunt angrenaţi în acest proiect. Baschetbaliştii de la grupa U13 până la U18 vor merge în cantonament montan la Cacica, lângă Gura Humorului, cei de la minibaschet şi babybaschet, în jur de 40 de jucători, vor continua pregătirile la Costineşti. Vorbim despre pregătire sportivă şi meciuri de verificare, toate însă vor avea loc în aer liber. Noi respectăm cu stricteţe ordinul 780/1432/2020 din 19 august. Regulamentul privind condiţiile necesare a fi respectate în vederea desfăşurării de către sportivii profesionişti, de performanţă sau sportivi legitimaţi, a activităţilor sportive în spaţii închise şi în cele de pregătire în spaţii închise. Vom achiziţiona echipamente şi vom căuta adversari pentru meciurile de verificare care vor avea loc în aer liber. Din 14 septembrie antrenamentele le vom efectua la Sala Polivalentă. De trei ori am primit în ultimii 4 ani finanţare de la CJ ceea ce a dus la o continuitate a existenţei grupelor de copii şi juniori la Cuza Pirates. Îmi doresc o continuitate atât pe linie sportivă în contextul Covid-19 a activităţii clubului nostru cât şi pe linie financiară. Noi, prin toate acţiunile încercăm să promovăm numele judeţului Brăila la nivel naţional arătând în acest fel că sportul este cel mai bun ambasador în aceste momente grele pentru toată lumea”, ne-a declarat Mircea Totolici, preşedintele clubului Cuza Pirates Brăila.

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii