Mergi la conţinutul principal

“Bănel Nicoliţă şi fraţii săi fac istorie pentru CS Făurei”

• a declarat Bănel Nicoliţă după ce echipa pe care o manageriază a învins-o cu 2-1 pe Farul Constanţa • CS Făurei este prima echipă din judeţ care a ajuns în şaisprezecimile Cupei României • în turul al cincilea, CS Făurei va juca pe teren propriu cu CS Mioveni

 

CS Făurei a realizat una dintre surprizele etapei a 4-a a Cupei României la fotbal, învingând-o cu 2-1 pe Farul Constanţa după ce echipa pregătită de Zicu a deschis scorul încă din minutul 15. Gruparea fotbalistică manageriată de fostul internaţional stelist face istorie în fotbalul judeţean. CS Făurei este prima echipă din judeţul Brăila calificată în şaisprezecimile competiţiei. Dacia Unirea a realizat de mai multe ori această performanţă, dar din judeţ CS Făurei este performera.

“Bănel Nicoliţă şi fraţii săi fac istorie pentru Făurei. Ne-am dorit foarte mult să mergem în şaisprezecimile Cupei României şi am reuşit această preformanţă. CS Făurei este prima echipă care ajunge în această fază a competiţiei şi nu vrem să ne oprim aici”, ne-a declarat Bănel Nicoliţă.

 Antonio Cruceru (min. 15) a înscris pentru Farul însă în minutul 44, după o centrare a lui Puşcaşu, Stelian Nicoliţă a restabilit egalitatea. 

La zece minute de la reluare, Florin Bălan fructificat o centrare perfectă a lui Bănel Nicoliţă şi CS Făurei a trecut în avantaj, 2-1.

Farul a alergat după egalare şi pentru a trimite partida în prelungiri însă nu a mai reuşit să înscrie, iar CS Făurei s-a calificat în şaisprezecimile Cupei României, fază în care o va întâlni pe CS Mioveni, formaţie aflată pe locul al doilea în Liga a II-a.

 

CS Făurei: A. Nicoliţă – F. Bălan Drezaliu, B. Nicoliţă, Agache - Niţă, Percă, Roată - Puşcaşu, Dragomir, S. Nicoliţă.

Farul: Andrei – Zamfir, Antoche, Cană, D. Panait – Toma, Doumbia, Cruceru –  Băciuţ, Halep, Hordouan. Au mai jucat: Carabela, Nicola, Greu, Al. Bodea.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro