Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Avalanşă” de şoferi băuţi, pe şosele

în ultimele zile, poliţiştii au dat planurile peste cap mai multor conducători auto pe care i-au prins băuţi la volan 

 

Vineri, sâmbătă şi duminică, zile “usturătoare” pentru şoferii care s-au urcat băuţi la volan. “Vinovaţi” sunt poliţiştii care le-au ieşit în cale.

Vineri, în jurul orei 15.30, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit în trafic pe un bărbat de 47 de ani, din Brăila, care conducea un autovehicul pe strada Griviţei, având o îmbibaţie alcoolică de 0,98 mg/l.

Sâmbătă, în jurul orei 10.30, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic, pe un tânăr de 25 de ani, din judeţul Prahova, care conducea un autovehicul pe raza municipiului, fără a poseda permis de conducere.

Tot sâmbătă, la ora 18.20, poliţişti l-au oprit pe un tânăr de 20 de ani, din judeţul Galaţi, care conducea un auto pe Bulevardul Independenţei, el având în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,65 mg/l.

O oră mai târziu, mai precis la ora 19.20, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au oprit pe un bărbat de 62 de ani, din Chiscani, care conducea un autovehicul pe raza localităţii de domiciliu, iar când l-au testat cu aparatul etilotest a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 1,01 mg/l.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, ora 1.05, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat de 33 de ani, din comuna Cazasu. El conducea un autovehicul pe Bulevardul Dorobanţilor din municipiu.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,83 mg/l alcool în aerul expirat.

Duminică dimineaţa, la ora 4.00, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca l-au oprit în trafic, pe un localnic de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Parcului din oraşul Ianca. Tânărul nu avea permis, iar etilotestul a arătat o alcoolemie de 0,60 mg/l.

Toţi şoferii prinşi pe picior greşit s-au ales cu dosare penale.
Categorie articol: 

Comentarii